Cultura

Divendres, s'estrenen en català 'Els fills de la mitjanit' i 'Gru 2, el meu dolent preferit'

query_builder   4 juliol 2013 14:34

event_note Nota de premsa

Divendres, s'estrenen en català 'Els fills de la mitjanit' i 'Gru 2, el meu dolent preferit'

Aquest divendres, s’estrenen en català Els fills de la mitjanit, a 12 sales, i Gru 2, el meu dolent preferit, a 27 sales. Els films han estats doblats al català amb el suport del Departament de Cultura.
Els fills de la mitjanit
Els fills de la mitjanit
El film dirigit per Deepa Mehta, està basat en la novel·la del mateix títol de Salman Rushdie. Saleem i Shiva neixen la mitjanit del 15 d’agost de 1947, el dia en què l’Índia aconsegueix la independència. La història de Saleem i Shiva, que són intercanviats en néixer, té com a rerefons la història de l’Índia des de la seva independència fins els anys 80.
 
El film es podrà veure a les sales:
Cinemes Amposta (Amposta); Megacine Badalona (Badalona); Cinemes Girona (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Ocine Girona (Girona); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinemes Montcada (Montcada i Reixac); Multicines Eix Macià (Sabadell); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Cinema Vigatà (Vic).
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:
Gru 2, el meu dolent preferit
Gru 2, el meu dolent preferit
És un film d’animació dirigit per Pierre Coffin i Chris Renaud amb guió de Ken Daurio, Cinco Paul.
El súper dolent Gru, les nenes entremaliades i els minions tornen a les pantalles amb una nova aventura. En Gru, que s’estrena com a pare de família, ha de descobrir qui és l’autor d’un crim espectacular amb l’ajut de nous personatges.
 
El film es podrà veure a les sales:
Yelmo Abrera (Abrera); Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Lauren Gràcia (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Lauren Lleida (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic); Kubrick (Vilafranca del Penedès); Bosc Cinemes (Vilanova i la Geltrú).
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:

2  

Imatges

Cartell 'Els fills de la mitjanit'

Cartell 'Els fills de la mitjanit' 2167

Cartell 'Gru 2, el meu dolent preferit'

Cartell 'Gru 2, el meu dolent preferit' 1899

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia