Empresa i Treball

MODA

La passarel·la 080 Barcelona Fashion inicia la quarta jornada amb les desfilades de Yerse, Yiorgos Eleftheriades i Guillermina Baeza

query_builder   11 juliol 2013 14:18

event_note Nota de premsa

MODA

La passarel·la 080 Barcelona Fashion inicia la quarta jornada amb les desfilades de Yerse, Yiorgos Eleftheriades i Guillermina Baeza


  • A les 18.00 hores, la vicepresidenta del Govern i presidenta en funcions, Joana Ortega, presidirà l’acte de lliurament del Premi 080 Barcelona Fashion que distingeix la millor col•lecció d’aquesta dotzena edició de la passarel•la de moda catalana.
 
  • Justicia Ruano, Josep Abril i Miriam Ponsa presentaran a la tarda les seves propostes per a la temporada primavera-estiu 2014. Tancarà la jornada d’avui la desfilada “The Best Fashion T_Projects 2013” de MODAFAD.
 
 
La passarel•la  080 Barcelona Fashion ha iniciat aquest matí la seva quarta jornada amb les desfilades dels les firmes Yerse, Yiorgos Eleftheriades i Guillermina Baeza.
 
Californian Dream” de Yerse ha obert la passarel·la amb una col·lecció que s’inspira amb la Califòrnia dels anys 60. Estampats florals vintage, brodats ètnics inspirats en el surf, teixits tenyits de forma artesanal, peces que transmeten un cert aire hippy de colors suaus i tons pastel.
 
Per la seva part, el dissenyador Yiorgos Eleftheriades ha presentat “ Estimulació excessiva d’un tipus específic”, una col·lecció que pica l’ullet al minimalisme postmodern, donant importància a l’equilibri de la peça. Formes elegants, amb detalls de retalls i efectes similars al paper, per crear un vestuari informal i imponent alhora.
 
La dissenyadora Guillermina Baeza ha volgut retre culte als colors, a la lluminositat que transmet el Marroc, i a la creativitat i harmonia que reflecteix la seva arquitectura. “ Tanger, records d’una terra mítica i llegendària”, és la col·lecció de bany i llenceria que ha presentat per a la temporada primavera-estiu 2014.
 
La passarel·la 080 acollirà aquesta tarda les propostes dels dissenyadors Justicia Ruano, Josep Abril i Miriam Ponsa. Tancarà la jornada d’avui la desfilada “The Best Fashion T_Projects 2013” de MODAFAD.

Lliurament del premi 080 Barcelona Fashion

Aquesta tarda a les 18.00 hores, la vicepresidenta del Govern i presidenta en funcions, Joana Ortega presidirà, un cop finalitzada la desfilada de Josep Abril, l’acte de lliurament del Premi 080 Barcelona Fashion. Acompanyada del gerent del CCAM, Miquel Rodríguez, i els membres del jurat internacional del 080, lliurarà aquest premi que distingeix la millor col•lecció d’aquesta dotzena edició de la passarel•la de moda catalana. El premi està dotat amb 20.000 euros.
 
El jurat internacional d’aquesta dotzena edició del 080 Barcelona Fashion, el conformen la directora de l’IED Moda de Milà i presidenta del jurat, Sara Azzone; el dissenyador de calçats i analista de moda, Carlos Puig Padilla; els estilistes FERMIN & GILLES; l’empresària especialitzada en moda, Isabel Estrany Pons; i el periodista i comissari independent, Federico Poletti.
 
 
Divendres 12 de juliol de 2013 - Agenda 080 Barcelona Fashion
 
10.30h.- CÓNDOR/ BÓBOLI
12.00h.- BCN BRAND/NAULOVER/TORRAS
13.30h.- PUNTO BLANCO/SLAZENGER
16.00h.- ESCORPION
21.00h.- FINAL ELITE MODEL LOOK 2013
 
 
Master Class “ La imatge vestida” per Outumuro
 
De 12.00 a 14.00 hores, tindrà lloc demà a l’auditori del DHUB la master class “La imatge vestida” impartida pel fotògraf de prestigi internacional Manuel Outumuro. La màster class aprofundeix en la comunicació visual del món de la moda, des dels seus orígens il·lustrats fins a la inclusió de la fotografia. Un recorregut cronològic per la història de la indumentària, a través de les imatges que els grans mestres de la fotografia van llegar a la indústria de la moda.
 
Després d’una formació acadèmica com a dissenyador gràfic, Manuel Outumuro va passar al món de la fotografia d’una manera totalment autodidacta. Té cinc llibres de fotografia editats, col•labora habitualment amb les publicacions més prestigioses, ha participat en diferents mostres col•lectives i ha realitzat diverses exposicions individuals.
 
 

2  

Fitxers adjunts

Desfilada de Yerse

Desfilada de Yerse
JPG | 867

Desfilada Yiorgos Eleftheriades

Desfilada Yiorgos Eleftheriades
JPG | 1127