Delegació a Barcelona

Generalitat de Catalunya

Fernando Brea fa una visita institucional a Viladecans

query_builder   8 juliol 2013 18:44

event_note Nota de premsa

Fernando Brea fa una visita institucional a Viladecans

El delegat ha estat rebut per l’alcalde, Carles Ruiz, amb qui ha mantingut una reunió de treball. Han coincidit en la necessitat de facilitar el desenvolupament econòmic de la zona i l’alcalde ha explicat  les obres projectades que milloraran els accessos viaris. Posteriorment han visitat els  terrenys on es construirà el polígon de Ca n'Alemany.
Generalitat de Catalunya
 
Durant la reunió, també han parlat de les expectatives de l'Hospital de Viladecans. El Delegat ha dit que a curt termini no es pot executar l’ampliació de l’hospital, no descartant la seva actualització per atendre serveis de proximitat i curta hospitalització. Brea també ha explicat que el Govern vol utilitzar i rendibilitzar els espais i les inversions que tenim a la comarca: Bellvitge, Sant Boi i Viladecans.

El delegat i l'alcalde també han visitat les obres de la Plaça Constitució, emmarcades en un Pla de Barri dels dos que hi ha actualment en marxa a Viladecans. En aquest sentit, Brea ha assegurat que el Govern té la vocació clara d'acabar tots els Plans de Barris.

1  

Imatges

ANNEX

ANNEX 31