· El mosso formava part d’una patrulla que estava atenent un requeriment en un pis ocupat il·legalment a la capital del Segrià
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Lleida han detingut avui un home, de 30 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi, en grau de temptativa.
 
Els fets han passat pels volts de les 15.30 hores d’aquesta mateixa tarda en un edifici situat al carrer Escultor Corcelles de Lleida.
 
Una trucada ha alertat els mossos que s’estaven produint forts cops en un pis ocupat il·legalment dies enrere.
 
Una patrulla s’ha adreçat al lloc per comprovar els fets. En arribar, els agents han trucat al pis des del qual sortia el soroll i ha obert la porta un home que s’ha posat a escridassar-los. Simultàniament, al lloc s’ha presentat un germà de l’ocupant per parlar amb els mossos. Mentre el familiar explicava la situació als agents, l’ocupant del pis ha tret un ganivet, li ha clavat a uns dels mossos per l’esquena i s’ha tancat dins l’habitatge.
 
Ràpidament al lloc han arribat diverses patrulles, una de les quals ha traslladat el mosso ferit a l’hospital Arnau de Vilanova. Un cop al centre mèdic, l’agent ha estat intervingut d’urgència per tal d’aturar l’hemorràgia que li ha provocat la greu ferida.
 
Paral·lelament els mossos han aconseguit entrar dins del pis ocupat i han detingut l’agressor. Aquest ha oposat molta resistència i els agents l’han hagut de reduir per detenir-lo.
 
El detingut, que ja tenia antecedents per atemptats contra els agents de l’autoritat, passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 12 de juliol de 2013