Direcció General de Comunicació

Altres acords de Govern

Altres acords de Govern

query_builder   16 juliol 2013 15:07

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

La Generalitat s’adhereix al mecanisme de finançament per al pagament a proveïdors
El Govern ha aprovat trametre al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques la petició d’adhesió a la nova fase del mecanisme de suport a la liquiditat de les comunitats autònomes 2013.
 
D’acord amb el Reial decret llei 8/2013, de 28 de juny, de mesures urgents contra la morositat de les administracions públiques, la Generalitat de Catalunya ha de sol·licitar formalment poder participar en aquesta nova fase del mecanisme de pagament a proveïdors de les comunitats autònomes i entitats locals.   
 
La presentació d’aquesta sol·licitud és un requisit previ a l’activació del mecanisme. El Departament d’Economia i Coneixement ha iniciat el procés de recollida de la informació que enviarà al Ministeri d’Hisenda aquest mes de juliol.
 
El Govern acorda perllongar un any més l’atribució temporal de competències de funció pública a diversos departaments de la Generalitat
 
El Govern ha aprovat avui allargar un any més l’atribució de diverses competències en matèria de funció pública als departaments de Salut, de Justícia i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pel que fa, respectivament, al personal sanitari, penitenciari i de l’àmbit d’execució penal, i d’agents rurals.
 
Les actuals circumstàncies relatives a la formulació d’un nou model de funció pública i del règim organitzatiu de la Generalitat fan aconsellable perllongar per un període d’un any més l’atribució de competències existent en matèria de funció pública a aquests departaments.
 
Tot i que el departament competent en matèria de funció pública és el de Governació i Relacions Institucionals, el Govern pot, segons s’estableix al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, i si ho requereix l’efectivitat dels serveis, atribuir selectivament i temporalment als departaments determinades funcions. L’objectiu és facilitar una adequada resposta a les peculiaritats que presenten alguns col·lectius de personal.
 
 
 
ACC1Ó canvia la seva identitat corporativa i passa a anomenar-se ACCIÓ
El Govern ha aprovat aquest dimarts el canvi d’identitat corporativa i nomenclatura d’ACC1Ó, l’Agència de Suport a l’Empresa Catalana.
 
Amb aquest canvi, l’ens públic adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació passa a anomenar-se ACCIÓ –canviant el número 1 per la lletra i-, facilitant la interpretació del nom de l’Agència i simplificant la identificació d’ACCIÓ a internet.
 
El canvi de nomenclatura va acompanyat d’un canvi en la identitat corporativa amb l’objectiu de reforçar la identificació d’ACCIÓ com a organisme de la Generalitat. Així, es canvia el color corporatiu utilitzat fins ara, el verd, per passar al gris. A més, el logotip d’ACCIÓ anirà acompanyat de l’escut de la Generalitat i ja no comptarà amb l’eslògan “Competitivitat per l’empresa”.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia