Empresa i Treball

INDÚSTRIA

ACC1Ó canvia la seva identitat corporativa i passa a anomenar-se ACCIÓ

query_builder   16 juliol 2013 17:04

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

ACC1Ó canvia la seva identitat corporativa i passa a anomenar-se ACCIÓ

 
·        Amb el canvi, l’ens adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació s’identificarà més fàcilment com a organisme de la Generalitat i es facilitarà la interpretació de la nomenclatura de l’agència.
 
·        A banda del canvi de nom, el logotip de l’organisme canviarà el color verd pel gris i inclourà l’escut de la Generalitat.
 
 
El Govern ha aprovat aquest dimarts el canvi d’identitat corporativa i nomenclatura d’ACC1Ó, l’Agència de Suport a l’Empresa Catalana.
 
Amb aquest canvi, l’ens públic adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació passa a anomenar-se ACCIÓ –canviant el número 1 per la lletra i-, facilitant la interpretació del nom de l’agència i simplificant la identificació d’ACCIÓ a internet.
 
El canvi de nomenclatura va acompanyat d’un canvi en la identitat corporativa amb l’objectiu de reforçar la identificació d’ACCIÓ com a organisme de la Generalitat. Així, es canvia el color corporatiu utilitzat fins ara, el verd, per utilitzar-se el gris. A més, el logotip d’ACCIÓ anirà acompanyat de l’escut de la Generalitat i ja no comptarà amb l’eslògan “Competitivitat per l’empresa”.
 

1  

Fitxers adjunts

Nou logotip d'ACCIÓ

Nou logotip d'ACCIÓ
JPG | 580