• El cap de l’Executiu ha presidit al Masnou un sopar solidari en benefici de l’associació FADAM, contra el càncer infantil, i la Fundació Summae, per a l’atenció al desenvolupament infantil i la discapacitat
El president Mas saluda el president de FADAM abans del sopar
El president Mas saluda el president de FADAM abans del sopar
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta nit des del Masnou que, en aquests moments de dificultats, “si el país aguanta no és perquè des de les institucions públiques ho puguem resoldre tot, que no podem, sinó perquè la gent s’hi implica a fons” i ha afegit que “si la gent de Catalunya no s’hi impliqués de la manera que ho està fent, si no hi fossin al peu del canó, el país no aguantaria des del punt de vista de la seva cohesió social”.
 
El cap de l’Executiu ha assenyalat que aquesta implicació de la gent “a servir el país, que vol dir servir les persones, especialment les més vulnerables” és motiu de  “confiança i esperança” en el futur, en un moment en què “tenim tantes coses complicades”.
 
Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha presidit aquesta nit el cinquè sopar solidari organitzat per l'associació Dones d'Avui El Masnou, que en aquesta ocasió ha estat en benefici de l'associació Familiares y Amigos de Ángel Manzanares, dedicada a la lluita contra el càncer infantil, i de la Fundació Summae per a l’Atenció al Desenvolupament Infantil i la Discapacitat.
 
El president Mas ha subratllat la tasca que fan aquestes entitats, a les quals s’ha referit com “fars de llum que ens il·luminen en la ona direcció” i ha felicitat Dones d’Avui El Masnou per la seva capacitat de mobilitzar i organitzar actes benèfics com el d’aquesta nit, que ha aplegat prop de 300 persones.
 
L’associació FADAM la van crear l’any 2006 els familiars i amics d’Ángel Manzanares, que va morir als 6 anys després d’una intensa lluita contra el càncer. L’entitat té per finalitat ajudar els nens i nenes amb càncer i les seves famílies i millorar la seva qualitat de vida.
 
La Fundació SUMMAE per a l’Atenció al Desenvolupament Infantil i la Discapacitat va néixer el 2007 per donar resposta a les necessitats dels infants que presenten un trastorn del desenvolupament, i també adults amb discapacitats d’etiologia precoç. L’entitat va ser creada per professionals de diferents disciplines, com neuròlegs, psiquiatres, psicòlegs o logopedes, entre d’altres, interessants per l’atenció a les persones amb necessitats especials.
 
En l’acte també hi han intervingut l'alcalde del Masnou, Pere Parés; la presidenta de Dones d'Avui El Masnou, M. Dolors Chacón; la responsable dels actes institucionals d’aquesta entitat, Glòria Aragó, i els presidents de FADAM i de Summae, Antonio Manzanares i Joan Vidal, respectivament.

1  

Fitxers adjunts

President Mas i president de FADAM

President Mas i president de FADAM
JPG | 435