Territori

Catalunya col·labora en la implementació de les estratègies de lluita contra el canvi climàtic a l'Uruguai

query_builder   26 juliol 2013 11:09

event_note Nota de premsa

Catalunya col·labora en la implementació de les estratègies de lluita contra el canvi climàtic a l'Uruguai

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, està participant en un taller d’intercanvi per a la implementació del Pla Climàtic de la Regió Metropolitana d’Uruguai, que se celebra a la ciutat de Guazuvirá, a la Intendència uruguaiana de Canelones.
 
Les intendències de Canelones, Montevideo i San José han treballat activament des de 2009 en el desenvolupament del Pla Climàtic de la Regió Metropolitana d’Uruguai, en el marc del Projecte Canvi Climàtic Territorial, amb el suport del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament. Ara pretenen consolidar els mecanismes i estratègies per a la gestió efectiva de les accions d'adaptació i mitigació planificades. Per això, han organitzat un taller d'intercanvi per identificar aquells elements fonamentals que permetin una implementació subnacional reeixida de les polítiques públiques de canvi climàtic sota un enfocament territorial, transversal i participatiu.
 
En aquest marc, les intendències han convidat els responsables de les polítiques de canvi climàtic catalanes a explicar les experiències del nostre país en l’elaboració de plans i estratègies de mitigació i adaptació. El cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Salvador Samitier, ha exposat les experiències de gestió de polítiques públiques de canvi climàtic en governs subnacionals.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 24