Empresa i Treball

La Generalitat aporta 400.000 euros per garantir l'activitat de  l'estació Boí Taüll

La Generalitat aporta 400.000 euros per garantir l'activitat de l'estació Boí Taüll

query_builder   1 agost 2013 17:48

event_note Nota de premsa

La Generalitat aporta 400.000 euros per garantir l'activitat de l'estació Boí Taüll

 
·        L’estació de muntanya i esquí representa un dels principals motors econòmics de l’Alta Ribagorça especialment pel que fa a llocs de treball tant directes com indirectes.
 
·        Amb el préstec es podrà mantenir l’activitat d’explotació de l’estació de muntanya i esquí de Boí Taüll la temporada 2013-2014.
 

Barcelona, 1 d’agost de 2013. – El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar el passat dimarts  finançar l’empresa Promocions Turístiques de la Vall S.A., Boí Taüll, mitjançant la concessió de diversos préstecs per valor de 400.000 euros.
 
El Govern considera que l’activitat de l’estació de muntanya i esquí de Boí Taüll té un important efecte econòmic sobre el territori pel que fa al manteniment del  nivell d’ocupació. Boí Taüll està situada a la Vall de Boí, al Pirineu de Lleida, i representa un dels principals motors econòmics de la comarca de l’Alta Ribagorça, tant pel que fa a llocs de treball directes com, especialment, indirectes.
 
Avui ha tingut lloc la signatura d’aquest préstec de 400.000 euros amb el que Boí Taüll podrà obrir la temporada 2013-2014 i mantenir la seva activitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia