Bombers Gelida
·                      Els Bombers del parc Gelida formen part del projecte solidari de cooperació Bombers per Colòmbia
·                      Com cada any, l’expedició catalana viatjarà el proper mes d’octubre al país sud-americà per lliurar el material
·                      Els Bombers d’Andorra s’afegeixen aquest any al projecte aportant material
·                      A l’acte hi han assistit representants del govern d’Andorra, el Cònsol de Colòmbia, dels Bombers de la Generalitat i d’Andorra
 
Una representació de Bombers del Parc de Gelida, integrants del projecte solidari Bombers per Colòmbia, ha assistit aquest matí a Andorra a l’acte de lliurament del material solidari. Els bombers del país andorrà s’afegeixen, d’aquesta manera, al projecte solidari, a través del qual els Bombers del parc de Gelida lliuren cada any material divers a Bombers de Colòmbia.
 
Com cada any, la delegació dels Bombers de Gelida viatjarà a Colòmbia per aportar material i formació. Enguany l’expedició té previst viatjar el proper mes d’octubre per fer l’entrega de tot el material recollit que serà distribuït per diversos parcs de bombers locals del país.
 
A l’acte d’aquest matí, que ha tingut lloc a partir de les 11.00 hores, al Parc Central dels Bombers d’Andorra, hi ha assistit el Ministre de Justícia i Interior d’Andorra, Xavier Espot; el Cònsol de Colòmbia, Carlos Manuel Pulido; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Joan Rovira, el director adjunt del departament de Bombers d’Andorra, Jordi Farré, i el responsable de l’associació Bombers per Colòmbia i cap del parc de Bombers de Gelida, Josep Nebot, entre d’altres.
 
Bombers per Colòmbia és una iniciativa solidària que va néixer el 2003 per part d’un grup de Bombers del parc de Gelida i que s’ha anat consolidant durant aquests darrers anys.
 
Cerdanyola del Vallès, 8 d’agost de 2013
16.30 hores

2  

Imatges

Bombers Generalitat Acte Andorra 1

Bombers Generalitat Acte Andorra 1 1028

Bombers Generalitat Acte Andorra 3

Bombers Generalitat Acte Andorra 3 773

1  

Fitxers adjunts

Bombers Generalitat Acte Andorra 2

Bombers Generalitat Acte Andorra 2
JPG | 1160