Territori

El conseller Vila visita una promoció de pisos amb protecció oficial a Sant Pol de Mar

query_builder   9 agost 2013 13:27

event_note Nota de premsa

El conseller Vila visita una promoció de pisos amb protecció oficial a Sant Pol de Mar

El conseller Vila, durant la seva visita a Sant Pol de Mar.
  • Consta de 33 pisos de lloguer, destinats a gent gran, joves, pensionistes o perceptors de subsidi majors de 52 anys, famílies monoparentals o persones disminuïdes amb necessitat d’habitatge adapta
  • El Departament de Territori i Sostenibilitat ha reforçat les polítiques socials d’habitatge, amb mesures com les línies d’ajuts al lloguer, que beneficien 18.000 famílies a tot Catalunya

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat de l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, ha visitat aquest matí una promoció d’habitatges amb protecció oficial d’aquest municipi del Maresme. Es tracta de 33 pisos dotacionals, de lloguer, destinats a gent gran, joves, pensionistes o perceptors de subsidi majors de 52 anys, famílies monoparentals o persones disminuïdes amb necessitat d’habitatge adaptat, situats al número 30 del carrer de l’Havana.
 
Els pisos compten amb una superfície d’entre 34,6 m2 i 53 m2, i disposen d’un dormitori, llevat de cinc que en tenen dos. El preu de la mensualitat oscil·la entre els 159 euros i els 243 euros, segons les dimensions i característiques de l’habitatge. El lliurament es va realitzar el passat 26 d’abril i actualment no hi ha cap habitatge disponible.
 
Reforç de les polítiques socials d’habitatge
 
En el primer semestre de l’any, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha reforçat les polítiques socials d’habitatge. Entre d’altres actuacions, s’ha prioritzat la línia d’ajuts al lloguer, que beneficia 18.000 famílies a tot Catalunya.  L’Agència de l’Habitatge de Catalunya disposa també dels ajuts implícits al lloguer, destinats a persones que viuen en pisos amb protecció oficial gestionats per l’administració catalana i que tenen problemes per fer el pagament. En els primers sis mesos de l’any se n’han atorgat 859.


2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 53

Foto

Foto
JPG | 61