Drets Socials

Benestar Social i Família garanteix l'atenció dels usuaris de la residència de gent gran Nova Reus

query_builder   12 agost 2013 11:28

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família garanteix l'atenció dels usuaris de la residència de gent gran Nova Reus


El Departament està realitzant inspeccions continuades en aquesta residència col·laboradora
 
La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona lamenta la situació dels treballadors i treballadores del centre i espera arribar a una solució el més aviat possible
 
El Departament de Benestar Social i Família està realitzant inspeccions periòdiques i constants per garantir l’atenció dels usuaris i usuàries de la residència i centre de dia de gent gran Nova Reus. La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha explicat que “des del moment que el Departament va tenir notícies de la possible existència d’irregularitats en el funcionament del centre, s’han realitzat diverses inspeccions i actuacions i esperem que en un breu termini, seguint els mecanismes i normatives que s’han de complir, s’arribi a la millor solució”.
 
Anna Vendrell ha ressaltat que “els diversos informes elaborats fins ara serviran per determinar les actuacions a emprendre, que podrien acabar amb la incoació d’un expedient sancionador si s’escau”.  La directora territorial ha lamentat la situació en la que es troben els treballadors i treballadores de la residència i ha garantit als familiars i als usuaris del centre la màxima atenció amb inspeccions continuades. “Estem a la disposició de totes les famílies que en aquests moments estan preocupades i les mantindrem informades de qualsevol dubte que tinguin”, ha dit Vendrell, que en breu també es preveu reunir amb els propietaris del centre.
 
La directora territorial també ha explicat que des del Departament, exceptuant la situació que es va produir el mes de juliol de l’any passat, s’han realitzat amb normalitat el pagament de totes les places col·laboradores que Benestar Social i Família té al centre. No obstant, Vendrell també ha dit “els importants deutes acumulats pel centre amb els treballadors, l’Agència Tributària i la Seguretat Social ha fet plantejar-nos la revisió de l’acreditació d’aquesta residència, ja que segons la normativa vigent aquests incompliments són motiu de revocació de la seva acreditació com a centre a col·laborador”.
 
La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona ha insistit que “s’està posant tots els mecanismes que tenim a l’abast per trobar una solució tant pels usuaris com pels treballadors”.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia