Direcció General de Comunicació

El Govern aprova el currículum del títol d'instal·lacions de telecomunicacions

El Govern aprova el currículum del títol d'instal·lacions de telecomunicacions

query_builder   27 agost 2013 15:50

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el currículum del títol d'instal·lacions de telecomunicacions

  • Es tracta d’un títol de Formació Professional de grau mitjà de la família professional d’Electricitat i Electrònica
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà d’instal·lacions de telecomunicacions. Aquest títol està desenvolupat d’acord al catàleg de qualificacions professionals de Catalunya que permet la integració dels sistemes educatiu i laboral en la formació professional, i correspon a la família professional d’Electricitat i Electrònica.
 
El currículum estableix quina és la competència general d’aquest títol, que consisteix a muntar i mantenir instal·lacions de telecomunicacions i audiovisuals, instal·lacions de radiocomunicacions i instal·lacions domòtiques -aplicant la normativa i la reglamentació vigent-, i protocols de qualitat, seguretat i riscs laborals, tot assegurant la seva funcionalitat i respecte al medi ambient.
 
El currículum del títol d’instal·lacions de telecomunicacions preveu que el camp de treball del professional del sector és: microempreses, empreses petites i mitjanes de l’àmbit de muntatge i manteniment d’infraestructures de telecomunicació, instal·lacions de circuit tancat de televisió i seguretat electrònica, centraletes telefòniques infraestructures de xarxes de veu i de dades, sonorització i megafonia, instal·lacions de radiocomunicacions, sistemes domòtics i equips informàtics.
 
En total, el currículum assenyala 2.000 hores de formació distribuïdes en dos cursos acadèmics, incloent-hi més de 300 hores de pràctiques en empresa. El cicle també introduirà la
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia