Territori

Presa La Baells

L'embassament de la Baells acull la tercera edició del triatló sailfish half triatló de Berga

query_builder   30 agost 2013 08:30

event_note Nota de premsa

L'embassament de la Baells acull la tercera edició del triatló sailfish half triatló de Berga

 
  • La competició se celebrarà el proper 15 de setembre i consistirà en 1,9 quilòmetres de natació, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu
 
  • L’Agència Catalana de l’Aigua dóna suport logístic en la modalitat de natació i també en la primera transició de la prova, donat que es durà a terme en les mateixes instal·lacions de la presa de la Baells
 
  • Aquest esdeveniment, que en la passada edició va comptar amb 600 inscrits, genera un important impacte econòmic a la comarca del Berguedà, quantificat en uns 207.000 euros
 
Imatges edició sailfish Berga 2012
 
L’embassament de la Baells així com també diversos punts de la comarca del Berguedà, serà l’escenari el proper 15 de setembre de la tercera edició del sailfish half triatló de Berga. Aquesta competició és un triatló de mitja distància, organitzada per Dual Grups, amb la col·laboració del Club Triatló Bicixtrem, amb el suport de l'Ajuntament de Berga, de Turisme del Berguedà, de la Cambra de Comerç de Berga, d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i de la Diputació de Barcelona.
 
Les distàncies del sailfish half triatló de Berga són 1,9 quilòmetres de natació (a l’embassament de la Baells), 90 quilòmetres de bicicleta (comarca del Berguedà) i 21 quilòmetres de cursa a peu pels carrers de la ciutat de Berga.
 
L’Agència Catalana de l’Aigua dóna suport a l’organització d’aquest esdeveniment en tasques logístiques en la modalitat de natació i també en la primera transició de la prova, donat que aquesta es durà a terme a les mateixes instal·lacions de la presa de la Baells.
 
Així mateix, les instal·lacions de la presa acolliran als participants, tant en les jornades de training camp (que tindran lloc aquest diumenge 1 de setembre) com els dies previs a la celebració de la prova (preparació dels boxes, gestió dels objectes personals dels triatletes, adequació d’entrada/sortida de l’embassament i tram de bicicleta, entre d’altres). És el tercer any consecutiu que l’Agència Catalana de l’Aigua col·labora en la celebració d’aquesta prova en què les instal·lacions de la presa i embassament de la Baells resulten un punt molt important de la triatló.
 
Segons els organitzadors, la celebració d’aquesta prova, que l’any passat va comptar amb 600 inscrits, suposa un impacte econòmic a la comarca del Berguedà quantificat en uns 207.000 euros.
 

3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 204

Imatges de l'edició de la sailfish triatló Berga de 2012

Imatges de l'edició de la sailfish triatló Berga de 2012
JPG | 153

Presa de la Baells durant la celebració de l'edició 2012 de la sailfish triatló Berga

Presa de la Baells durant la celebració de l'edició 2012 de la sailfish triatló Berga
JPG | 133