Territori

El Departament de TES millora l'eficiència energètica de l'enllumenat del pont del Mil·lenari a Tortosa

query_builder   30 agost 2013 14:09

event_note Nota de premsa

El Departament de TES millora l'eficiència energètica de l'enllumenat del pont del Mil·lenari a Tortosa

  • La renovació de l’enllumenat del pont, situat a la carretera C-42, permetrà reduir el consum elèctric en més d'un 70%
 
  • Els treballs han comptat amb un pressupost de 200.000 euros i també han inclòs el condicionament dels elements de contenció laterals
Pont del Mil·lenari
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat treballs de millora al pont del Mil·lenari de Tortosa, situat a la C-42, que han consistit principalment en la renovació de l’enllumenat per tal d’augmentar-ne l’eficiència energètica. Aquesta actuació, dins la campanya de manteniment de la infraestructura, també ha inclòs el condicionament dels elements de contenció laterals.
 
Aquesta actuació, amb un pressupost de 200.000 euros, s’emmarca en el Pla de millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions d'enllumenat viari que està desenvolupant el Departament en els últims anys en les carreteres de la seva titularitat. En concret, els treballs al pont del Mil·lenari, de 385 metres de longitud, han consistit en la revisió i adaptació de tota la instal·lació de l’enllumenat i la substitució de les lluminàries existents per unes noves lluminàries amb tecnologia LED.
 
Es preveu que aquesta actuació permeti reduir el consum elèctric en aquest punt en més d’un 70%, amb un estalvi econòmic anual de 23.000 euros. Aquest estalvi econòmic amortitza la inversió necessària per actualitzar les instal·lacions d’enllumenat en menys de 4 anys des de la seva posada en funcionament.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 377

Fotografia

Fotografia
JPG | 1824