Protecció Civil

Protecció Civil activa l'alerta del Plaseqcat per un incendi en una empresa de pintures de Polinyà (Vallès Occidental)

query_builder   3 setembre 2013 13:59

event_note Nota de premsa

Protecció Civil activa l'alerta del Plaseqcat per un incendi en una empresa de pintures de Polinyà (Vallès Occidental)

  • Es recomana a la ciutadania no apropar-se a la zona de l’incendi per la gran quantitat de fum que ha provocat l’incendi
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat la fase d’alerta del PLASEQCAT (Pla d’Emergències Exterior del Sector Químic de Catalunya) per l’incendi d’una fàbrica de pintures de Polinyà (Vallès Occidental). L’incendi afecta a la indústria SM Peguform, al Polígon Industrial de Polinyà, B-142 pk 2. La nau crema completament i produeix una important columna de fum.
                                               
Fins al lloc s’han desplaçat una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi ha l’ambulància amb efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM). L’incendi afectaria totalment la nau, d’uns 30 metres de llargada, i la teulada de la instal·lació s’hauria ensorrat. Segons les primeres informacions, els treballadors de la nau haurien estat desallotjats preventivament. Des de les dues de la tarda, els Bombers de la Generalitat tenen confinat l'incendi.
 
Els Mossos d’Esquadra, amb 3 patrulles, juntament amb la Policia Local de Polinyà han donat suport als Bombers de la Generalitat en les tasques d’evacuació de l’empresa afectada i de la del costat. En aquests moments es dediquen al control d’accessos de la zona afectada per l’incendi.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat una ambulància i ha atès un treballador de l’empresa ferit lleu, que després de la primera atenció al lloc ha anat a la mútua de l’empresa, pel seu propi peu.
 
Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania no apropar-se a la zona de l’incendi per la gran quantitat de fum que ha provocat.