Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat, a les 16.27 hores, la fase d’alerta del PLASEQCAT (Pla d’Emergències Exterior del Sector Químic de Catalunya) per l’incendi d’una fàbrica de pintures de Polinyà (Vallès Occidental). L’incendi ha afectat la indústria SM Peguform Automotive, al Polígon Industrial de Polinyà, B-142 pk 2.
 
El pla d’emergències PLASEQCAT s’havia activat en fase d’alerta, a les 13.00 hores, a conseqüència de la gran columna de fum que ha provocat l’incendi i el risc potencial que hi comportava, així com per l’evacuació dels treballadors de la zona.
 
L’incendi s’ha produït a la zona de pintures i vernissos de l’empresa i ha acabat afectant tota la nau. A conseqüència de l’incendi s’ha originat una gran columna de fum negre, però no hi ha hagut cap persona afectada. En aquests moments l’ incendi està controlat, i ja no existeix cap tipus de risc per a la població ni les naus industrials del voltant.
                                               
A les 14.46 hores els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi de la nau de pintures de Polinyà, tot i que al voltant de les 14.00 hores ja han pogut frenar la seva propagació i confinar el foc. En aquesta nau és on l’empresa tenia la cadena de pintat. L’incendi hauria començat a la cabina de pintura i s’hauria estès per la resta de la nau.
 
La nau, que té dues plantes i una superfície d’uns 800 m2, ha resultat totalment afectada. La coberta d’estructura metàl·lica no ha arribat a col·lapsar, però sí que ha quedat totalment malmesa pel foc i la temperatura.
 
En el moment de l’incendi, tots els treballadors han pogut sortir de la indústria i no hi ha hagut cap ferit.
 
Els Mossos d’Esquadra, amb 3 patrulles, juntament amb la Policia Local de Polinyà han donat suport als Bombers de la Generalitat en les tasques d’evacuació de l’empresa afectada i de la del costat i han realitzat tasques de control d’accessos de la zona afectada per l’incendi.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat una ambulància i ha atès un treballador de l’empresa ferit lleu, que després de la primera atenció al lloc ha anat a la mútua de l’empresa, pel seu propi peu.