• El cap de l’Executiu ha enviat una carta als alcaldes i alcaldesses amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha enviat avui una carta als alcaldes i alcaldesses de Catalunya amb motiu de la Diada Nacional, en la qual ha refermat el seu “compromís” amb una consulta “dialogada i pactada” i ha subratllat que “poder decidir el nostre futur col·lectiu és poder oferir un futur de major prosperitat i benestar als nostres conciutadans”. “Progrés nacional i progrés social formen part de les baules d’una mateixa cadena i són indestriables”, ha destacat el president, que també ha afegit que “el compromís amb el futur nacional és també el compromís amb el futur social”.
 
En la tradicional missiva que envia cada any el cap de l’Executiu als alcaldes i alcaldesses amb motiu de la Diada, Artur Mas els expressa el seu reconeixement a la tasca que fan els ajuntaments de suport a “les persones i famílies que ho estan passant malament” a causa de la situació econòmica. En aquest sentit, el president assenyala que aquest “és també un reconeixement a la necessitat  de donar el màxim suport i facilitar tant com sigui possible el servei públic que és la política municipal”.
 
El cap del Govern també es refereix en la carta al “compromís conjunt de totes les institucions del país en la visualització dels valors d’esperit de recuperació, catalanitat i cohesió” que significa la festivitat de l’11 de setembre, així com a les activitats que faran nombroses entitats i “centenars de milers dels nostres conciutadans donant-se les mans com a símbol de treball col·lectiu per guanyar el nostre futur”.
 
El president Mas clou el seu escrit als alcaldes i alcaldesses amb una crida a “sentir-nos orgullosos del sentir patriòtic i de la força i la vitalitat dels nostres conciutadans, que ens permet a tots mostrar ben fort l’orgull i l’estima pel nostre país”.
 
Nota: S'adjunta el text de la carta que el president ha enviat
 

1  

Fitxers adjunts

Carta als alcaldes i alcaldesses de Catalunya

Carta als alcaldes i alcaldesses de Catalunya
PDF | 2388