President

President Mas

El president Artur Mas condemna l'incident durant la celebració de la Diada a la seu del Govern a Madrid

query_builder   12 setembre 2013 02:07

event_note Nota de premsa

El president Artur Mas condemna l'incident durant la celebració de la Diada a la seu del Govern a Madrid

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha condemnat aquest vespre l’atac que han patit els assistents als actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid.
 
En el decurs de la seva intervenció durant l’acte commemoratiu de la Diada a Ripoll el cap de l’Executiu ha explicat que un grup de persones ha accedit al recinte de manera violenta amb gasos i han interromput l’acte commemoratiu que s’hi celebrava aquesta tarda.
 
“Que uns quants brètols es comportin d’aquesta manera és precisament el millor contrast davant d’un poble català que avui s’ha presentat amb educació, civisme, respecte,  joia i patriotisme”, ha sentenciat.
 
Després de felicitar als participants en els diversos actes de celebració de la Diada que s’han fet aquests dies, el president Mas ha assegurat que “s’ha donat una autèntica lliçó dels millors valors dels catalans que s’han exhibit davant del nostre país, davant de l’Estat espanyol i davant de tot el món”.
`