Delegació a Girona

El conseller Puig inaugura el curs acadèmic 2013-14 de l'Escola del Treball del Ripollès de la Fundació Eduard Soler

query_builder   20 setembre 2013 20:09

event_note Nota de premsa

El conseller Puig inaugura el curs acadèmic 2013-14 de l'Escola del Treball del Ripollès de la Fundació Eduard Soler

FES
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat  aquest matí a Ripoll el curs acadèmic 2013-14 de l’Escola del Treball del Ripollès de la Fundació Eduard Soler. Aquest serà el  primer curs que la Fundació Eduard Soler impartirà Formació Professional en la modalitat Dual. Ho farà concretament en el seu Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Programació de la Producció en Fabricació Mecànica i en el CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica.
 
En l’acte inaugural també hi ha assistit l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell,  el president de la Fundació, Ramon Vilardell, i la directora de formació de l’Escola, Anna Mates.

En el marc d’aquesta visita al Ripollès, el conseller ha presidit aquest matí l’acte de celebració del 5è aniversari de Vila Icaria, una iniciativa també de la Fundació Eduard Soler i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, dissenyada per impulsar l’emprenedoria. Va néixer el 2008 amb la voluntat d’esdevenir un focus d’atracció per instal·lar emprenedors d’arreu de Catalunya, per viure i treballar en un espai dissenyat per a desenvolupar aquesta funció.
 
En l’acte el conseller ha estat acompanyat de l’ alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i el president de la Fundació Ramon Vilardell. També hi ha assistit el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona, Ferran Roquer.

D’altra banda, el conseller Felip Puig ha visitat les instal·lacions de l’empresa Matrix S.A, dedicada al disseny i fabricació de motlles d’injecció i matrius d’estampació d’alta precisió que enguany celebra el seu 40è aniversari.
 
Finalment, el conseller Puig s’ha desplaçat a Campdevànol per visitar les instal·lacions de l’empresa Comforsa, especialitzada  en la fabricació de components per a maquinària pesant. En aquest marc el conseller ha mantingut una trobada de treball amb la direcció de la corporació, i s’ha reunit també amb representants del comitè d’empresa.