Justícia

El Made in CIRE presenta a Expohogar les seves noves línies de tardor-hivern

query_builder   27 setembre 2013 14:19

event_note Nota de premsa

El Made in CIRE presenta a Expohogar les seves noves línies de tardor-hivern

La col·lecció “Colors Farcell” s’amplia ara amb nous productes pensats per als nens, els executius i la pluja, que es podran veure al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona entre el 27 i el 30 de setembre
*
 
L’empresa pública del Departament de Justícia Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) presenta al saló Expohogar la nova aposta dels productes Made in CIRE per a la temporada tardor-hivern. Aquestes creacions tenen per objectiu donar visibilitat i prestigi a la feina que realitzen els interns als tallers productius de les presons catalanes.
 
El Made in CIRE vol marcar tendència ara també en els mesos més plujosos de l’any amb la nova línia integrada per l’Impermeable i el Paraigua, nous productes que juguen amb l’emblema de la marca: el mocador de fer farcells.
 
Combinant tradició i modernitat, el teixit català per excel·lència s’incorpora també al món professional amb una línia més executiva que aportarà un toc únic al Portadocuments, la Bossa bandolera (per a home i per a dona) i la Funda per a agendes.
 
Per altra banda, la marca Made in CIRE, que vol donar a conèixer i prestigiar el treball penitenciari, s’adapta, a més, al món dels més petits de la casa, que podran dur el berenar a l’escola amb estil amb la nova Bossa berenar, el Davantal i el Pitet amb detalls vermells.
 
Així mateix, les cuines catalanes es vestiran de Made in CIRE amb les noves propostes per a la casa, formades pel Barret de cuiner de tipus pirata, la Panera de llaços, el nou Individual per a la taula, la Bossa baguette i el Dispensador de bosses. A banda, el teixit català inundarà el bany amb el nou conjunt de tovalloles i Necesser masculí.
 
A més d’aquests nous productes estables, Made in CIRE visita el certamen amb un conjunt pensat específicament per a l’època de Nadal. Penjolls plens de colors, com l’Estrella, el Cor, l’Avet, i el tradicional Mitjó nadalenc, confeccionat en suau llana de borrec, buscaran fer-se un lloc en la decoració de les llars catalanes aquest Nadal.
 
Aquestes noves col·leccions Made in CIRE i les línies més clàssiques promouen la reinserció dels penats i es poden visitar a l’estand 330 del saló Expohogar Tardor, situat al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
 
Saló Expohogar
 
El saló Expohogar, que enguany arriba a la seva 50a edició, és el certamen de referència per als petits i mitjans comerciants de Catalunya i mostra les tendències per a la tardor/hivern 2013. A la fira, s’hi podrà veure una àmplia gamma d'objectes de regal, interiorisme i decoració, bijuteria i complements de moda, artesania, papereria, taula i cuina, cura personal, decoració floral, terrassa i jardí, i tèxtil per a la llar. El saló reuneix més de 100 expositors i 8.000 professionals procedents, principalment, de Catalunya, Aragó, Balears, València, País Basc i sud de França.

2  

Fitxers adjunts

barret cuiner

barret cuiner
JPG | 2225

funda ampolla vi

funda ampolla vi
JPG | 2091