• El cap de l´Executiu assegura que “a Catalunya quanta més pinya millor, perquè d’adversaris ja en tenim a fora, no cal que ens convertim en adversaris aquí a dintre”
  • Artur Mas ha  presidit el 50è aniversari de l’empresa TI Automotive, a Montornès del Vallès, i ha inaugurat l’Ajuntament de Vilalba Sasserra
El president durant la visita a TI Automotive
El president visitant TI Automotive
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat, aquest migdia, que “el que vol molta gent de Catalunya no és posar fronteres, ni barallar-se ni separar-se traumàticament, però sí emancipar-se”.
 
Des de Vilalba Sasserra, on ha inaugurat l’Ajuntament d’aquest localitat, el cap de l’Executiu s’ha mostrat convençut “si podem tenir un projecte propi podrem viure millor” i ha defensat que es tracta “d’un projecte d’emancipació, no de separació,  ni de murs”.
 
Després de referir-se a les reaccions negatives des de Catalunya a la resolució aprovada pel Parlament per portar la consulta al Congrés, el president Mas ha assegurat que “a Catalunya quanta més pinya millor, perquè d’adversaris ja en tenim a fora, no cal que ens convertim en adversaris aquí a dintre”.  
 
Tot i reconèixer que hi pot haver diversitat en “les idees, tarannàs i sensibilitats”, Artur Mas ha apel·lat a la necessitat de sumar, ja que defensa que “quan un país viu un gran projecte s’ha de fer pinya entorn a això”. Per això, ha advertit, “ara es el moment de fer pinya davant el gran projecte de transició nacional, del dret a decidir, de la sobirania de Catalunya, fins i tot, de la possibilitat de tenir un estat”. I, en aquest sentit, s’ha mostrat convençut que “al final, servirà per a tothom, s’hi estigui d’acord o no”.
 
En un altre moment de la seva intervenció, el president ha posat en relleu la importància dels acords aconseguits aquesta setmana al Parlament, tot i lamentar-se que “a vegades trobes a faltar aquesta unió de forces a dintre del propi país”. Per això, en referència a les crítiques rebudes contra les institucions catalanes, el cap del Govern ha afirmat que “s’ha de respondre sense caure en el mateix nivell de provocació”. I ha advertit que com a president de la Generalitat ha de “transmetre una imatge positiva i, sobretot, un projecte col·lectiu d’il·lusió, per això, no cal barallar-se amb ningú”.
 
Prèviament, el president  de la Generalitat ha presidit  a Montornès del Vallès els actes commemoratius del 50è aniversari de l’empresa TI Automotive, on ha aprofitat per advertit que la recuperació econòmica anirà de la mà de la millora del consum. “Aquesta és la clau en aquest moment, sinó la recuperació serà molt llarga”, ha reblat .
 
 
 

3  

Fitxers adjunts

El president Mas ha visitat TI Automotive

El president Mas ha visitat TI Automotive
JPG | 42

Fotografia inauguració Ajuntament Vilalba Sasserra

Fotografia inauguració Ajuntament Vilalba Sasserra
JPG | 969

Fotografia Ajuntament Vilalba Sasserra

Fotografia Ajuntament Vilalba Sasserra
JPG | 1519