Empresa i Treball

TURISME

Puig anuncia accions de promoció del turisme rural i d'interior adreçades a mercats internacionals

query_builder   3 octubre 2013 17:43

event_note Nota de premsa

TURISME

Puig anuncia accions de promoció del turisme rural i d'interior adreçades a mercats internacionals

El conseller Puig en la cloenda de Turalcat
 
·         En la cloenda de la jornada organtizada avui a Tàrrega per l'associació de turisme rural Turalcat, el conseller Puig ha explicat que “estem treballant per fer campanyes de promoció pel turisme d'interior i pel turisme rural” i s'ha mostrat confiat “que de cara a la propera temporada d'estiu tindrem campanyes específiques per guanyar mercats, per sortir, per internacilitzar-nos”.
 
 
El conseller Puig ha anunciat avui a Tàrrega que el Departament d'Empresa i Ocupació “està treballant per fer campanyes específiques de promoció del turisme rural i d'interior”. Davant l'auditori de professionals i empresaris del sector del turisme rural assistents a la jornada organitzada per l'associació Turalcat a l'Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega, el conseller Felip Puig, ha avançat que aquestes accions promocionals estaran en marxa “de cara a la propera temporada d'estiu”.
 
En aquest sentit, el conseller ha explicat que la intenció és obrir l'oferta de turisme rural i d'interior als mercats internacionals.“Ens interessa tenir posicions en mercats de proximitat que busquen una oferta de turisme rural, experiencial, i que valora el valor afegir, com per exemple el mercat alemany”, ha assenyalat el conseller.
 
Així mateix, el conseller ha agraït la col·laboració del sector en la implantació de la taxa turística que “ens permet comptar amb recursos que ara podem revertir en accions de forment i suport al sector turístic”.
 
El conseller ha aprofitat per aplaudir els esforços dels empresaris d'allotjaments rurals i de la resta del sector “per oferir una oferta cada cop més competitiva i de qualitat” i els ha instat a continuar esmersant esforços “per oferir més qualitat, més productes i per continuar treballant en xarxa”.
 
El conseller ha volgut trasmetre un missatge de confiança en l'economia. Segons el conseller “estem davant d'un canvi de tendència”. En aquest sentit, el conseller ha explicat que “tot i que no tornaran els temps en que només s'havia de gestionar la demanda, els indicadors apunten que a partir d'ara ens mourem en un entorn un punt més optimista”.
 
La cloenda ha comptat també amb la participació de l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, de la presidenta del Consell Comarcal de l'Urgell, Rosa Maria Mora, i el president de Turalcat, Josep Maria Solé. Així mateix, han assistit a la jornada el director dels serveis territorials del Departament d'Empresa i Ocupació, Octavi Miarnau, i del subdirector general de Ordenació Turística, Joan Abad.

1  

Fitxers adjunts

El conselelr Puig en la cloenda de Turalcat

El conselelr Puig en la cloenda de Turalcat
JPG | 589

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia