Territori

Territori i Sostenibilitat licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Amposta

query_builder   4 octubre 2013 14:15

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Amposta

 
  • La instal·lació s’ubicarà a l’oest del municipi i tindrà una capacitat per a 7 andanes, una terminal i aparcament per a 39 turismes

 

  • La nova estació entrarà en funcionament la tardor de 2014, amb una inversió prevista d’1,5 MEUR
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de construcció d’una nova estació d’autobusos interurbans a Amposta, que millorarà la mobilitat i l’accessibilitat en transport públic al municipi, així com la qualitat del servei i el confort dels viatgers. Es preveu que la nova instal·lació, amb una inversió prevista d’1,5 MEUR, entri en funcionament la tardor de 2014.
 
Actualment, Amposta no disposa d’una estació d’autobusos interurbans, després que fa uns anys l’antiga estació es va desmantellar arran de la reordenació del teixit urbà d’aquell àmbit. Des de llavors, aquests autobusos, de manera transitòria, fan parada en una de les marquesines de la xarxa urbana. La instal·lació que ara s’impulsa se situarà a l’oest de la localitat; en concret, a la cruïlla entre l’avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Joan Arbó, en uns terrenys que cedirà l’Ajuntament d’Amposta.
 
Amb una superfície total d’uns 3.700 metres quadrats, l’estació tindrà una capacitat per a 7 andanes i 5 places addicionals per autobusos i comptarà amb un edifici terminal amb sala d’espera, despatx de bitllets i servei de bar. Així mateix, es preveu una àrea d’aparcament exterior per uns 40 turismes.
 
D’aquesta manera, la nova estació permetrà millorar la fluïdesa i comoditat tant per als vehicles de transport públic com per als viatgers. A més, la nova terminal proporcionarà als usuaris més confort i oferirà serveis d’atenció i informació al viatger.
 

1  

Imatges

Plànol

Plànol 192

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 133