• Percussions de Barcelona, acompanyada de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, estrena dues obres en el concert commemoratiu del seu 35 aniversari
 
  • Daniel Mestre dirigirà el concert que compta amb la veu solista del baríton Pau Bordas així com amb una selecció de veus de la Coral Càrmina
La sala de cambra (Oriol Martorell) de L’Auditori de Barcelona presentarà demà divendres, 11 d’octubre, a les 21.00 hores, el concert commemoratiu del 35è aniversari de Percussions de Barcelona. Amb aquest concert s’inaugura el Cicle de Cobla que organitza L’Auditori amb el suport del Departament de Cultura.
 
Per a l’ocasió, s’estrenarà l’homilia V (Les temptacions de Jesús en el desert) i VI (La guarició de la filla de la cananea) compostes per Albert Carbonell a partir dels textos d’Organyà. Aquest és l’últim concert del cicle commemoratiu vinculat a les Homilies que Percussions de Barcelona i Carbonell van iniciar ara fa deu anys amb l’estrena progressiva de les quatre obres precedents, en col·laboració amb diversos cors i formacions orquestrals.
 
Més enllà del rol destacat de Percussions de Barcelona, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona rubricarà la proposta que compta amb la veu del baríton Pau Bordas, així com amb una selecció de veus de la Coral Càrmina de Barcelona, amb Marta Casals com a solista.
 
El director del concert, Daniel Mestre, titular de la Coral Càrmina, serà l’encarregat d’abordar ambdues estrenes només precedides per l’obra ‘Dansa Macabra’, del mateix Carbonell, en una nova adaptació pensada per a la participació del quartet de percussions i amb la cobla com clara protagonista. Mestre col·laborarà per primera vegada amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, que obrirà amb aquest concert el conjunt de set propostes amb els instruments de cobla com a comú denominador que aglutina la programació de L’Auditori Més per a aquesta temporada 2013-2014. 
 
 
Per a més informació i concertar entrevistes:
Rut Martínez
Mòbil   649 93 53 71