Cultura

'Turbo', el nou film dels creadors de 'Madagascar' i Kung Fu Panda', s'estrena amb 25 còpies doblades al català

query_builder   17 octubre 2013 13:49

event_note Nota de premsa

'Turbo', el nou film dels creadors de 'Madagascar' i Kung Fu Panda', s'estrena amb 25 còpies doblades al català

Turbo
Aquest divendres, 18 d’octubre, s’estrena doblat en català, Turbo, el nou film d’animació infantil dels creadors de Madagascar i Kung Fu Panda. El film està produït per Lisa Stewart i dirigit per David Soren amb guió del mateix Soren, Robert Siegel i Darren Lemke. El doblatge del film compta amb el suport del Departament de Cultura.
 
Turbo és una comèdia d’aventures protagonitzada per un cargol, considerat un perdedor, que somnia ser el millor corredor del món i guanyar les 500 milles d’Indianapolis. Després d’un accident, miraculosament adquireix el poder de la súper-velocitat. Amb el suport d’una colla de cargols de carrer, obsessionats amb la velocitat i el tunning, es disposa a fer realitat el seu somni.
 
La pel·lícula es podrà veure a:  Yelmo Abrera (Abrera); Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers El Nord (Granollers); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Urgell (Mollerussa); Multicines Olot (Olot); Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
Multicines Sucre (Vic); Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès)
 
Podeu trobar material de l’estrena a:
 
Més informació i sales d’estrena:

1  

Imatges

Cartell de 'Turbo'

Cartell de 'Turbo' 3204