Salut

Beijing passa el relleu a Barcelona com a seu del WHO-FIC Network Annual Meeting

query_builder   18 octubre 2013 18:56

event_note Nota de premsa

Beijing passa el relleu a Barcelona com a seu del WHO-FIC Network Annual Meeting

WHO-FIC Network Annual Meeting 2013 Beijing
Una delegació del Departament de Salut ha participat aquesta setmana al WHO-FIC Network Annual Meeting 2013, l’assemblea anual que la Família de Classificacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha celebrat a Beijing.
 
La tardor de l’any vinent aquesta assemblea anual es farà a Barcelona. La delegació del Departament de Salut ha estat Beijing per presentar la ciutat com a seu per la reunió del 2014 i agafar-ne el relleu.
 
L’assemblea anual de la xarxa WHO-FIC acull a més d'un centenar de membres dels diferents centres col·laboradors i de la seu central de l'OMS a Ginebra que participen en el desenvolupament de les classificacions internacionals com la de malalties o la de funcionament, discapacitat i salut.
 
En aquests moments l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) amb el suport del Departament de Salut i la Fundació TICSalut es troba en procés de ser designada centre col·laborador de la xarxa WHO-FIC.

Durant el proper any es treballarà per tal que l'AQuAS pugui ser finalment designada centre col·laborador d'aquesta xarxa el mateix 2014. Aquesta designació suposarà una projecció internacional de Catalunya, que tindrà com a principal objectiu donar suport i promoure l’ús de les classificacions internacionals de l’OMS.