Moment de la inauguració
Moment de la inauguració
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta, i del conseller delegat executiu de Prodeca, Jordi Bort, ha inaugurat la segona edició de la fira Seafood, que se celebra a Barcelona del 22 al 24 d’octubre. Participen en aquesta edició 22 empreses catalanes del sector de productes del mar, de la mà de Prodeca.
 
Seafood Barcelona reunirà els principals compradors i venedors d’aliments procedents del mar, interessats tant en l’atractiu potencial del mercat espanyol com en els de tota l’àrea mediterrània, a més dels mercats llatinoamericans. S’exhibirà l’oferta més completa de productes del mar frescos, en conserva, processats i congelats, i també serveis complementaris per al seu processament, conservació i logística.
 
Participen en aquesta segona edició més d’un centenar d’empreses expositores i processadores de productes del mar, i s’espera rebre un gran volum de compradors d’aliments marins procedents de la distribució, en la seva majoria supermercats, hipermercats, restaurants, importadors, distribuïdors i majoristes.
 
Gràcies a Seafood Barcelona, totes les categories de productes del mar estaran representades en un sol lloc, i el certamen oferirà noves oportunitats perquè els compradors i venedors d’aquests productes accedeixin a aquest mercat líder, en un lloc on establir contactes professionals, descobrir nous productes i, en definitiva, fer els seus negocis.
 
El nou saló està organitzat conjuntament per l’empresa nord-americana Diversified Business Communications i Alimentaria Exhibitions, empresa organitzadora de la fira biennal Alimentaria. Compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
 
Barcelona, que esdevindrà l’epicentre del mercat pesquer durant la celebració d’aquesta fira internacional, formar part del conjunt de fires Seafood que ja organitza l’empresa Diversified Bussiness Communications a Brussel·les, Hong Kong i Boston.
 
Empreses participants:
 
§ Arofish SL | gambes, llagostins, sípies | Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Bacallaneries Ràfols | bacallà | Pallejà (Baix Llobregat)
§ Barrufet | productes del mar frescos | Barcelona
§ Benfumat | fumats | Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Cocedero de Mariscos |  llagostins, gambes, pop | Barcelona
§ Comercial de Pescados Mar Fish | cefalòpodes, peixos plans | Barcelona
§ Consignaciones del Mar | peix i marisc fresc i congelat | Barcelona
§ Elba - Elaborados del Bacalao | bacallà | Barcelona
§ Federació Nac. Cat. de Confraries de Pescadors | peix i marisc fresc | Barcelona
§ Frimercat - Frigoríficos del Mercat del Peix | logística | Barcelona
§ Friusa - Frigoríficos Unidos | peix congelat | Barcelona
§ Grup Ros | peix fresc i elaborats | Blanes (Selva)
§ Gremi del Mercat del Peix | peix i marisc | Barcelona
§ Laboratorios DPA | additius alimentaris | Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Laboratorios Fish&Tech | additius, ingredients | Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Maheso | congelats | Montcada i Reixac (Vallés Occidental)
§ Manet | peix congelat | Barcelona
§ MERCABARNA | peix | Barcelona
§ Moray Fish Internacional, SA | peix i marisc | Barcelona
§ Peixos Més Fred | peix i marisc | Barcelona
§ Scata Fish | peix fresc de la Costa Brava | Caldes d’Estrac (Maresme)
§ Wild Alaska Salmon | productes del mar d’Alaska | Barcelona
 
 

1  

Imatges

Moment de la inauguració

Moment de la inauguració 1661