ContactaEN
Sala de premsa
Sales de premsa dels departaments
event_note Nota de premsa

22 empreses catalanes del sector dels productes del mar es promocionen en el saló internacional Seafood Barcelona

Moment de la inauguració
Moment de la inauguració
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta, i del conseller delegat executiu de Prodeca, Jordi Bort, ha inaugurat la segona edició de la fira Seafood, que se celebra a Barcelona del 22 al 24 d’octubre. Participen en aquesta edició 22 empreses catalanes del sector de productes del mar, de la mà de Prodeca.
 
Seafood Barcelona reunirà els principals compradors i venedors d’aliments procedents del mar, interessats tant en l’atractiu potencial del mercat espanyol com en els de tota l’àrea mediterrània, a més dels mercats llatinoamericans. S’exhibirà l’oferta més completa de productes del mar frescos, en conserva, processats i congelats, i també serveis complementaris per al seu processament, conservació i logística.
 
Participen en aquesta segona edició més d’un centenar d’empreses expositores i processadores de productes del mar, i s’espera rebre un gran volum de compradors d’aliments marins procedents de la distribució, en la seva majoria supermercats, hipermercats, restaurants, importadors, distribuïdors i majoristes.
 
Gràcies a Seafood Barcelona, totes les categories de productes del mar estaran representades en un sol lloc, i el certamen oferirà noves oportunitats perquè els compradors i venedors d’aquests productes accedeixin a aquest mercat líder, en un lloc on establir contactes professionals, descobrir nous productes i, en definitiva, fer els seus negocis.
 
El nou saló està organitzat conjuntament per l’empresa nord-americana Diversified Business Communications i Alimentaria Exhibitions, empresa organitzadora de la fira biennal Alimentaria. Compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
 
Barcelona, que esdevindrà l’epicentre del mercat pesquer durant la celebració d’aquesta fira internacional, formar part del conjunt de fires Seafood que ja organitza l’empresa Diversified Bussiness Communications a Brussel·les, Hong Kong i Boston.
 
Empreses participants:
 
§ Arofish SL | gambes, llagostins, sípies | Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Bacallaneries Ràfols | bacallà | Pallejà (Baix Llobregat)
§ Barrufet | productes del mar frescos | Barcelona
§ Benfumat | fumats | Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Cocedero de Mariscos |  llagostins, gambes, pop | Barcelona
§ Comercial de Pescados Mar Fish | cefalòpodes, peixos plans | Barcelona
§ Consignaciones del Mar | peix i marisc fresc i congelat | Barcelona
§ Elba - Elaborados del Bacalao | bacallà | Barcelona
§ Federació Nac. Cat. de Confraries de Pescadors | peix i marisc fresc | Barcelona
§ Frimercat - Frigoríficos del Mercat del Peix | logística | Barcelona
§ Friusa - Frigoríficos Unidos | peix congelat | Barcelona
§ Grup Ros | peix fresc i elaborats | Blanes (Selva)
§ Gremi del Mercat del Peix | peix i marisc | Barcelona
§ Laboratorios DPA | additius alimentaris | Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Laboratorios Fish&Tech | additius, ingredients | Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)
§ Maheso | congelats | Montcada i Reixac (Vallés Occidental)
§ Manet | peix congelat | Barcelona
§ MERCABARNA | peix | Barcelona
§ Moray Fish Internacional, SA | peix i marisc | Barcelona
§ Peixos Més Fred | peix i marisc | Barcelona
§ Scata Fish | peix fresc de la Costa Brava | Caldes d’Estrac (Maresme)
§ Wild Alaska Salmon | productes del mar d’Alaska | Barcelona
 
 
1
Imatges
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia