Salut

La caminada de Vilanova del Camí per promoure l'exercici físic renova el seu poder de convocatòria

query_builder   22 octubre 2013 13:50

event_note Nota de premsa

La caminada de Vilanova del Camí per promoure l'exercici físic renova el seu poder de convocatòria

 

Com ja és habitual, a la caminada es van agrupar persones que tenen un estil de vida sedentari i integrants de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí

 

41 caminants i 3 infermeres de l’Equip d’Atenció Primària de Vilanova del Camí van participar dilluns passat en la caminada popular organitzada pel Centre d’Atenció Primària (CAP) d’aquesta població per promoure l’exercici físic com a font de salut. Els participants eren majoritàriament persones amb un estil de vida sedentari i integrants de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí. Des del CAP es col·labora amb aquesta entitat fent difusió del seu calendari de sortides.
 
L’organització va triar un circuit adequat per a tots els assistents. Va ser una caminada agradable, tant pel temps com pel paisatge. A més a més, hi va haver una visita guiada als molins que hi ha a la Font Trobada.
 
Les responsables de la caminada volen fer públic el seu agraïment per l’èxit de la convocatòria i el seu desig que l’activitat animi la població a practicar exercici físic regularment. També volen fer extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament i al servei de Protecció Civil per la seva col·laboració. Al blog de l’EAP Vilanova del Camí, al qual podeu accedir des del web de l’ICS i ara també des de la pàgina web de l’Ajuntament, s’hi pot consultar informació relacionada amb la salut, amb el CAP i amb les activitats que es promocionen des del centre.
 
L'ICS a la Catalunya Central
 
La Gerència Territorial de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central presta atenció sanitària a una població aproximada de 425.000 habitants de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona. És un equip d'uns 1.400 professionals que està al servei dels ciutadans en 39 centres d'atenció primària i 112 consultoris locals.