El president del COFT, Joaquim Nolla Solé, i el gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Julio García Prieto, han signat avui un conveni de col·laboració.

 

El president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Sr. Joaquim Nolla Solé, i el gerent territorial de l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Sr. Julio García Prieto, han signat un conveni de col·laboració per a que els farmacèutics col·legiats puguin fer estades formatives al Laboratori Clínic de l’ICS en tot el territori de la província de Tarragona.
 
Aquest conveni mostra la voluntat de les dues institucions d'intensificar les relacions entre el món col·legial i la realitat professional i el desig de col·laborar en el camp de la formació teòrica i pràctica en l'àmbit de les anàlisis clíniques, amb l'objectiu que el col·legiat reforci de forma pràctica els coneixements que va adquirir en la Universitat.
 
Aquestes estades es consideren part integrant de l’actualització professional del col·legiat, que no percebrà de l'Institut Català de la Salut cap quantitat en concepte de remuneració i rebrà un certificat acreditatiu de la realització del treball.