Institut Català de les Dones

L'Institut Català de les Dones organitza un acte a Tarragona per visibilitzar el paper de les dones a la Guerra Civil

query_builder   23 octubre 2013 13:35

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones organitza un acte a Tarragona per visibilitzar el paper de les dones a la Guerra Civil

Acte homentage a les dones de la Guerra Civil
L'Institut Català de les Dones va organitzar ahir al vespre a Tarragona una conferència de la historiadora i escriptora Assumpta Montellà sobre el protagonisme que van tenir les dones en la dura experiència de la Guerra Civil i la vida a la rereguarda. Juntament amb aquesta experta també va intervenir Avelina Gisbert, com a testimoni d’aquest període.
 
La conferència, que va tenir lloc a la sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona, forma part d’un cicle que té per objectiu visibilitzar la participació de les dones en aquesta etapa de la història.
 
Aquest acte se suma a la commemoració del 75è aniversari dels bombardejos a Catalunya i vol homenatjar les més de 5.000 víctimes mortals que hi va haver a causa dels atacs indiscriminats de les aviacions italiana i alemanya durant la Guerra Civil, així com reivindicar el protagonisme que hi van tenir les dones.
 
Ja s’han celebrat conferències d’aquest cicle a Barcelona i Tortosa i, properament, en tindran lloc a Girona (5 de novembre), Lleida (6 de novembre) i Manresa (16 de desembre).
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia