Salutació Fòrum Econòmic Mediterrani
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut aquest matí, al Palau de Pedralbes de Barcelona, els ministres que participen en el I Fòrum Econòmic de la Mediterrània Occidental, i que té per objectiu impulsar la cooperació econòmica entre el Magreb i els països europeus de l'oest de la Mediterrània.
 
El cap de l’Executiu ha saludat els representants dels deu països assistents: Portugal, França, Itàlia, Malta, Espanya, Mauritània, Marroc, Algèria, Tunísia i Líbia, i els ha donat la benvinguda a Catalunya. També ha rebut al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que ha participat en l’acte inaugural. El president de la Generalitat ha estat acompanyat pel secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana.
 
El I Fòrum Econòmic de la Mediterrània Occidental que se celebra a Barcelona és fruit dels acords de la cimera “Diàleg 5+5” que va tenir lloc a Malta l'octubre de 2012, i ha estat organitzada per la copresidència actual de l'òrgan- formada per Portugal i Mauritània-; per la Unió pel Mediterrani (UpM); per l'Institut Europeu per a la Mediterrània (IEMed), que presideix el propi president Mas; el Ministeri d'Afers Estrangers, i la Casa Mediterrània.
 

6  

Imatges

Fòum Econòmic Mediterrani

Fòum Econòmic Mediterrani 30

Fòrum Econòmic Mediterrani

Fòrum Econòmic Mediterrani 1216

Fòrum Econòmic Mediterrani

Fòrum Econòmic Mediterrani 967

Fòrum Econòmic Mediterrani

Fòrum Econòmic Mediterrani 1097

Fòrum Econòmic Mediterrani

Fòrum Econòmic Mediterrani 898

Fòrum Econòmic Mediterrani

Fòrum Econòmic Mediterrani 990