Empresa i Treball

TURISME

La Generalitat signa un acord de promoció turística amb la Xarxa Ciutats AVE

query_builder   23 octubre 2013 18:00

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat signa un acord de promoció turística amb la Xarxa Ciutats AVE

·        L’Agència Catalana de Turisme i l’associació Ciutats AVE col·laboraran per potenciar la seva cooperació, especialment, pel que fa a la promoció i impuls del producte turístic Avexperience.
 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i el president de l’Associació de la Xarxa de Ciutats AVE, Gregorio Serrano, han signat avui a Lleida un acord de col·laboració en matèria de promoció turística.
 
Durant els dos anys de vigència d’aquest acord, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i la Xarxa Ciutats AVE col·laboraran per potenciar la seva cooperació, especialment, pel que fa a la promoció i impuls del producte turístic Avexperience. Aquesta iniciativa neix per enfortir el posicionament de les destinacions que formen part de l’associació en el mercat internacional a través de paquets turístics que inclouen el trajecte en trens AVE, estades en hotels i d’altres propostes de lleure.
 
La Xarxa Ciutats AVE està formada per 18 poblacions connectades per l’Alta Velocitat que es posicionen com a destinacions de turisme cultural, de turisme urbà i per a escapades curtes. Per part de Catalunya, en formen part Barcelona, Lleida i Tarragona.
 
D’entre les accions promocionals destacades en aquest conveni, cal esmentar l’organització de presentacions, accions formatives, viatges de familiarització i jornades professionals dirigides a agents de viatge i operadors turístics. El pla d’accions també contempla iniciatives adreçades a mitjans de comunicació i a públic final, com ara viatges de premsa, potenciar la presència d’aquest producte a les xarxes socials i l’assistència a fires.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte de signatura

Fotografia de l'acte de signatura
JPG | 726

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia