Empresa i Treball

MODA

7 firmes catalanes desfilen a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion de la ciutat colombiana de Medellín

query_builder   24 octubre 2013 14:10

event_note Nota de premsa

MODA

7 firmes catalanes desfilen a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion de la ciutat colombiana de Medellín

 
 
·        La desfilada han tingut lloc al Jardí Botànic de la ciutat colombiana, en el marc de la missió empresarial i institucional a Colòmbia encapçalada pels consellers Puig i Vila.
 
·        Mig centenar de mitjans de comunicació colombians i públic professional han assistit a la desfilada que ha estat apadrinada per l’exmodel colombiana Paula Andrea Betancur.
 
El Patio de las Azaleas, en el Jardí Botànic de Medellin,  ha servit d’escenari per a la desfilada del 080 Barcelona Fashion a Medellin. 7 firmes catalanes van mostrar ahir vespre, davant de mig centenar de mitjans de comunicació les seves noves col·leccions per a la temporada primavera-estiu 2014. Aquesta acció promocional, la primera del 080 Barcelona Fashion fora de la ciutat comtal i de Catalunya, s’emmarca en la missió empresarial que la Generalitat de Catalunya realitza aquesta setmana a Colòmbia.
 
La passarel·la del 080 Barcelona Fashion a Medellín ha comptat amb l’apadrinament de l’exmodel colombiana Paula Andrea Betancur, i la desfilada d’una trentena de models que han mostrat les peces de les marques participants: Cecilia de Rafael; Naulover; Roidal; TCN; Tuset &Riera; Veneno en la Piel i  Yerse.
 
En una jornada dedicada a la moda catalana, el Jardí Botànic també ha acollit  un showroom professional de les empreses del Clúster Tèxtil Moda de Catalunya que també participen en  la missió empresarial, amb  les firmes de moda infantil Bóboli i Condor, i les marques Cris Zarel; Diktons; Escorpion; Messcalino i Smash.
 
Medellín i el 080 Barcelona Fashion
Medellín s’identifica amb Barcelona pel seu caràcter cosmopolita i comercial. És per aquest motiu que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), organisme del Departament d’Empresa i Ocupació, ha seleccionat la ciutat per aquesta primera acció promocional del 080 a l’exterior. El marc escollit, el Jardí Botànic, és una autèntica joia d’arquitectura botànica d’una extensió de 14 hectàrees. També funciona com a centre cultural i d’educació ambiental, amb més de 1.000 espècies vives i una important col·lecció d’orquídies.
 
                                                                                                                                 
Nota: Podeu accedir lliurement a tota la informació sobre els diferents actes i imatges d’aquesta missió institucional i empresarial als enllaços pool.acn.cat  i www.acn.cat.