Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa catalana Embotits Collell s'adjudica la unitat productiva de càrniques Turón i assegura la continuïtat de tots els treballadors

query_builder   26 octubre 2013 11:03

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa catalana Embotits Collell s'adjudica la unitat productiva de càrniques Turón i assegura la continuïtat de tots els treballadors

 
  • Embotits Collell ha comprat l’empresa de Les Preses (Girona) per un import de 3,15 milions d’euros amb el compromís de reincorporar els 43 treballadors de la plantilla.
 
  • La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Indústria, ha  donat suport a tot el procés per a la cerca d’un nou inversor per garantir la continuïtat de l’activitat industrial d’Embotits Turón.
 
  • Amb aquesta operació, Embotits Collell preveu augmentar les vendes en un 30% l’any vinent, fins als 65,5 milions d’euros.
 
L’empresa catalana Embotits Collell, amb seu a Les Preses (Girona), s’ha adjudicat avui la unitat productiva d’Embotits Turón, fabricant de productes carnis situada a la mateixa població, per un import de 3,15 milions d’euros. El jutjat mercantil de Girona ha fet públic avui el resultat del procés concursal, pel qual Embotits Collell assegura a més la continuïtat del 100% de la plantilla de Turón, formada per 43 treballadors.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, a través de la Direcció General d’Indústria (DGI) i de la delegació d’ACCIO a Girona, ha donat suport al procés per a la cerca d’un inversor viable des que Embotits Turón va entrar en fase de liquiditat el mes de maig passat, per tal de garantir la continuïtat industrial de l’empresa de la Garrotxa.
 
Amb aquesta operació, l’objectiu d’Embotits Collell és augmentar les vendes en un 30% de cara a l’exercici 2014. L’empresa té previst mantenir la marca d’embotits Turón, que compta amb una important presència al mercat espanyol, i seguir amb la producció de llonganisses que es feia a la planta de Turón, de 13.200 m² de superfície.
 
Embotits Collell ha tancat el 2012 amb un volum de vendes de 44 milions d’euros, una xifra que preveu augmentar fins als 65,5 milions d’euros l’any que ve. Collell destinava fins ara un 50% de la producció als mercats exteriors i preveu incrementar aquest volum amb l’adquisició de Turón. Les exportacions se centren principalment a Alemanya, Itàlia, Holanda, Brasil i Mèxic.
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia