Fitness Day
El president Mas observant els participants en la masterclass

•    El cap del Govern ha participat en la cloenda del Fitness Day, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Barcelona i els centres esportius públics i privats per promoure l’esport dirigit.


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha posat en relleu aquest matí que “el país està en forma, no només esportivament sinó anímicament, amb ganes de cooperar en tots els temes del dia a dia, amb esperit solidari i amb dinamisme”, i ha afegit “aquestes condicions del país no serveixen per superar totes les dificultats de cop, però sí per poder vèncer-les millor”.

Artur Mas ha fet aquestes reflexions en el decurs de l’acte de cloenda del Fitness Day, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Barcelona i els equipaments esportius i privats de la ciutat per promoure l’esport dirigit i posar en valor la pràctica de l’exercici físic en centres esportius i supervisat per professionals.

L’acte, que s’ha celebrat a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Provença de la capital catalana, ha comptat amb la participació de centenars de ciutadans, que durant una hora han fet una masterclass. A l’inici de la sessió, els periodistes Helena Garcia-Melero i Xavier Valls han llegit un manifest de suport a l’esport dirigit.

A més del president Mas i dels responsables dels diferents centres esportius de Barcelona, han assistit a l’acte la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

1  

Imatges

Masterclass

Masterclass 516