Territori

Territori i Sostenibilitat licita les obres del nou Punt Bus de Torroella de Montgrí

query_builder   29 octubre 2013 11:13

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat licita les obres del nou Punt Bus de Torroella de Montgrí

Imatge virtual
  • La nova instal·lació permetrà millorar el servei de transport interurbà al municipi, la mobilitat de vianants i vehicles i la comoditat dels usuaris
 
  • Entrarà en funcionament l’estiu de 2014, amb una inversió prevista de 620.000 euros

 
Actualment, el municipi de Torroella de Montgrí disposa d’una parada d’autobusos situada a la Plaça Lledoner, una rotonda situada a la confluència de la carretera de l’Estartit amb el Passeig de Catalunya. Aquesta parada consta d’una marquesina, ubicada en un emplaçament que registra una elevada intensitat de trànsit, especialment en l’època estival.
 
 
Per tal de millorar la funcionalitat dels serveis de transport públic i la mobilitat en el seu entorn, el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí van subscriure un protocol per a la instal·lació d’un nou Punt Bus per autobusos interurbans al municipi que substitueixi l’actual.
 
Ara, TES ha finalitzat la redacció del projecte constructiu i s’ha obert la licitació de les obres corresponents a aquesta actuació que permetrà concentrar les arribades i sortides dels serveis regulars de transport per carretera i millorar les condicions de comoditat i seguretat dels usuaris. Aquests treballs compten amb una inversió prevista de 620.000 euros i es preveu que entri en funcionament l’estiu vinent.
 
La nova instal·lació s’ubicarà en un espai situat al passeig d’Enric Morera, a la banda sud de la carretera de l’Estartit i al costat del punt de parada actual. Es composarà d’una àrea de paviment formigonat, amb capacitat per a quatre andanes, parada de taxis i una marquesina per a  l’espera dels viatgers. L’actuació abasta uns 1.600 m2 i inclou tota la urbanització perimetral, tot donant continuïtat al Passeig d’Enric Morera.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 84

Imatge

Imatge
JPG | 102