Esport

El CAR de Sant Cugat i el CE Sabadell renoven el conveni de col·laboració per a l'ús de les instal·lacions del centre

query_builder   29 octubre 2013 14:17

event_note Nota de premsa

El CAR de Sant Cugat i el CE Sabadell renoven el conveni de col·laboració per a l'ús de les instal·lacions del centre

El secretari general de l'Esport i president del consell d’administració del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Ivan Tibau, i el president del Centre d’Esports Sabadell, Keisuke Sakamoto, han signat avui la renovació del conveni que regula l’ús dels serveis i instal·lacions del CAR per part del primer equip del CE Sabadell, que aquesta temporada en tindrà ús exclusiu.
sge
Foto: CE Sabadell
“La signatura d’aquest conveni té més beneficis que l’any passat. El CE Sabadell tindrà més facilitats per utilitzar les instal·lacions, fet que ajudarà a potenciar les condicions i el rendiment de l’equip”, ha assegurat Sakamoto. Ivan Tibau ha manifestat que l’acord dóna “estabilitat” a ambdues entitats. ”Volem aportar la nostra col·laboració al CE Sabadell, que ens representa a Catalunya”, ha afegit.
 
En l’acte, que ha tingut lloc a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta, també hi han estat presents el director del CAR, Joan Fontserè; el director general del Centre d’Esports Sabadell, Xavier Monclús, i el conseller del club Domingo Lozano.

1  

Imatges

Fotografia de l'acte de signatura (Autor: CE Sabadell)

Fotografia de l'acte de signatura (Autor: CE Sabadell) 462