Direcció General de Comunicació

EAP

Els governs català i quebequès cooperaran en matèria d'Administració publica

query_builder   29 octubre 2013 16:18

event_note Nota de premsa

Els governs català i quebequès cooperaran en matèria d'Administració publica

  • El Govern dóna el vistiplau a la subscripció d’un Acord General de Cooperació entre l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i l’École Nationale d’Administration Publique, del Quebec
  • L’objectiu és desenvolupar les pràctiques i coneixements d’avantguarda per a l’organització i el futur dels assumptes públics a través de l’ensenyament, la investigació i la formació contínua
  • L’acord serà signat per la vicepresidenta del Govern durant el viatge institucional al Quebec que farà aquesta setmana
El Govern ha aprovat avui autoritzar l’Escola d’Administració Pública de Catalunya a subscriure l’Acord General de Cooperació amb l’École Nationale d’Administration Publique (ENAP) del Quebec. També ha autoritzat la signatura de l’Acord a la vicepresidenta del Govern, titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals i presidenta de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Joana Ortega. La firma de l’Acord tindrà lloc durant el viatge institucional que la vicepresidenta farà aquesta setmana al Quebec.

Amb la signatura d’aquest Acord, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i l’École Nationale d’Administration Publique (ENAP) renovaran el protocol d’entesa que mantenen. L’objectiu és desenvolupar, a través de l'ensenyament, la investigació i la formació contínua i el perfeccionament, les pràctiques i coneixements d'avantguarda per a l’organització i el futur dels assumptes públics.

Les dues institucions es comprometen a treballar tant en el pla acadèmic com en el pla institucional. D’una banda, es duran a terme activitats en eixos prioritaris com ara l’intercanvi d’estudiants, la realització de projectes de recerca, el perfeccionament en la gestió de personal docent, o el desenvolupament de programes de formació centrats en la gestió pública i la producció de materials educatius corresponents.

En el pla institucional, es promourà l'intercanvi d'experiències pel que fa a la gestió de les respectives direccions de negocis internacionals i de les estratègies de cooperació internacional, així com la realització d'activitats conjuntes de cooperació en països tercers.

Les dues parts es comprometen a buscar conjuntament els mitjans per finançar-ne l’execució i cada tres anys es decidirà, prèvia avaluació, la renovació d'aquest Acord.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia