Servei Català de Trànsit

Dispositiu especial amb motiu de la 19a Pedalada Barcelona-Sitges

La prova ciclista se celebra el matí de diumenge 10 de novembre i transcorre per un tram de 38 km entre Barcelona i Sitges

query_builder   8 novembre 2013 15:36

event_note Nota de premsa

Dispositiu especial amb motiu de la 19a Pedalada Barcelona-Sitges

La prova ciclista se celebra el matí de diumenge 10 de novembre i transcorre per un tram de 38 km entre Barcelona i Sitges

L'SCT demana que s'adeqüi la mobilitat als horaris del pas d'aquesta prova esportiva
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra estableixen un dispositiu especial de trànsit el pròxim 10 de novembre amb motiu del pas de la 19a edició de la Pedalada Barcelona-Sitges. Enguany, aquesta prova esportiva aplegarà uns 2.500 participants i es  desenvoluparà al llarg de 38 km de recorregut, amb uns 180 metres de desnivell, afectant els municipis de Barcelona, el Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sitges (veure l’Annex del final de tot amb el recorregut de la prova). La sortida tindrà lloc cap a les 10.00 h del matí a la Plaça Porta Firal de Barcelona (confluència del Passeig de la Zona Franca i el Carrer del Foc) i l’arribada serà cap a les 11.45 h al municipi de Sitges.
 
A través del dispositiu, s’adoptaran un seguit de mesures de regulació i ordenació del trànsit amb l’objectiu de minimitzar les possibles afectacions en la mobilitat i també per garantir el bon desenvolupament de l’esdeveniment esportiu i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària:  
 
 
Mesures d’ordenació i regulació de trànsit  
 
L’SCT, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, establirà unes mesures d’ordenació i regulació del trànsit:
 
MESURES ESPECIALS DE CIRCULACIÓ, ORDENACIÓ I REGULACIÓ DE TRÀNSIT AMB MOTIU DEL PAS DE LA 19a PEDALADA BARCELONA-SITGES
 
VIES
TRAM DE RECORREGUT
HORA DISPOSICIÓ MESURES
C-32 Sortida 44
Es tancarà la sortida 44 (Castelldefels Sud) en sentit Tarragona de la C-32. Els vehicles que circulen en sentit sud per aquesta autopista no podran agafar aquesta sortida.
 
 
10.00
C-32 Sortida 42
Mentre passi el comboi de participants per la carretera C-246 i fins al pas del darrer participant, es retindrà la circulació que des del punt quilomètric 42,250 de l’autopista C-32 pretengui accedir a les costes i/o Port Ginesta. Per minimitzar al màxim les retencions i la conseqüent afectació al tronc de l’autopista en sentit Sitges, l’abalisament amb cons permetrà la disposició dels vehicles en paral·lel.
 
 
10.00
 
Convé destacar que des de demà dissabte el Servei Català de Trànsit informarà i senyalitzarà aquestes restriccions a través dels panells de missatgeria variable disposats a les vies de les zones afectades per aquestes mesures especials. En concret, a l’A-2, la C-31 i la C-32.
 
 
Dispositiu de trànsit dels Mossos d’Esquadra
 
La Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, en concret l’Àrea Regional de Trànsit Metropolitana Sud, activarà un total de 23 efectius entre les 07.30 h del matí i les 13.30 h. Aquests vetllaran per garantir la seguretat i la mobilitat durant el desenvolupament de la cursa, tant dels propis participants com de la resta d’usuaris de la xarxa viària catalana.
 
 
informació i consells de cara als usuaris
 
Els usuaris que circulin pel tram afectat per la prova esportiva han de seguir en tot moment les indicacions dels agents dels Mossos d’Esquadra operatius i del personal autoritzat de la prova esportiva.
 
D’altra banda les afectacions viàries de la 19a Pedalada Barcelona-Sitges es poden consultar a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit, el web www.gencat.cat/transit i a través de les cròniques radiofòniques i televisives de diversos mitjans de comunicació.
 
ADJUNTEM NOTA DE PREMSA AMB L'ANNEX QUE INCLOU EL RECORREGUT DE LA PEDALADA BARCELONA-SITGES
 
  

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf.Dispositiu especial amb motiu de la 19a Pedalada Barcelona-Sitges

Nota de premsa en pdf.Dispositiu especial amb motiu de la 19a Pedalada Barcelona-Sitges
PDF | 164

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia