La Biblioteca Armand Cardona Torrandell (C. Menéndez Pelayo, 15) acull fins el proper dia 30 de novembre la mostra fotogràfica “Dones i cançons”, a través de la qual l’Institut Català de les Dones (ICD) i la revista Enderrock visibilitzen i reconeixen la trajectòria de 25 cantants representatives del panorama musical català.
 
L’acte d’inauguració tindrà lloc demà, dimecres 13 de novembre, les 18.30 hores, i comptarà amb l’actuació de la cantant i compositora Xesca Fort, acompanyada del guitarrista Barbarito Sánchez.
 
L’autor de les fotografies és Juan Miguel Morales, cap de Fotografia de la revista Enderrock, qui va retratar-les per al número especial sobre aquesta temàtica que la revista va publicar a principis d’any. L’exposició compta amb la col·laboració del servei de Biblioteques del Departament de Cultura.
 
Les 25 dones que visibilitza la mostra són: Andrea Motis, Anna Roig, Beth, Big Mama, Bikimel, Carme Canela, Clara Andrés, Esther Condal, Franca Masu, Guillermina Motta, Ivette Nadal, Joana Serrat, Lídia Pujol, Maria Cinta, Maria Coma, Maria del Mar Bonet, Maria Rodés, Marina Rossell, Marta Rius, Meritxell Gené, Montse Castellà, Névoa, Núria Feliu, Rosa Pou i Sílvia Pérez Cruz.

“Dones i cançons” es va inaugurar el passat mes de maig a Girona, s’ha pogut veure a Sant Feliu de Guíxols, Tortosa i Lleida i properament, des del 16 de desembre al 10 de gener, serà acollida pel Palau Robert de Barcelona.