Protecció Civil

Protecció Civil de la Generalitat manté el pla INFOCAT en alerta

query_builder   12 novembre 2013 20:25

event_note Nota de premsa

Protecció Civil de la Generalitat manté el pla INFOCAT en alerta

  • Protecció Civil recorda que la situació de risc d’incendi forestal es manté elevada i demana extremar la precaució
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté activada l’ALERTA del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT per l’incendi forestal de Vilopriu, fins que els Bombers de la Generalitat donin per controlat l’incendi. La Unitat Mòbil de Protecció Civil (UMOPC) dóna per finalitzada la seva funció de Centre de Comandament Avançat i es retira de la zona de l’incendi
 
En aquests moments s’han aixecat les mesures d’autoprotecció i les restriccions de mobilitat i tothom està tornant a casa seva. D’alra banda, els centres d’acollida s’han tancat i la Creu Roja comença a desmuntar el seu dispositiu. Hores d’ara no es reporten incidències relacionades amb la telefonia ni el subministrament elèctric.
 
Protecció Civil recorda que tot i l’aixecament de les mesures d’autoprotecció i les restriccions de mobilitat es demana molta prudència en els desplaçaments en aquesta zona, ja que els vehicles dels Bombers segueixen treballant.
 
Des de l’inici del foc de l’Empordà, el telèfon d’emergències 112 Catalunya ha rebut un total de 327 trucades relacionades amb l’incendi. Des d’aquest migdia, però, ha notat una clara devallada en les trucades entrants, amb només una vintena.
 
Amb tot, Protecció Civil de la Generalitat segueix recomanant a la població extremar la prudència en les seves activitats en general arreu del territori per què els propers dies la situació de perill d’incendi encara serà elevada. Protecció Civil vol expressar, també, el seu agraïment als voluntaris de Protecció Civil i a la ciutadania, en general, pel seu oferiment desinteressat a través del 012.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia