Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Seminari sobre la cinquena edició del projecte Catalan Wines USA

query_builder   14 novembre 2013 08:21

event_note Nota de premsa

Seminari sobre la cinquena edició del projecte Catalan Wines USA

 
 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l’empresa pública PRODECA i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i juntament amb  Acció,  organitzen un seminari sobre la propera 5a edició el projecte Catalan Wines USA, que tindrà lloc el proper 19 de novembre, a les 10:30 hores, a la seu de PRODECA, a Barcelona.
 
Aquest seminari, l’obertura del qual anirà a càrrec del conseller delegat de PRODECA i director general de l’INCAVI, Jordi Bort, està dirigit a les empreses del sector vitivinícola català que volen introduir els seus productes a Estats Units o ampliar la seva presència en aquest mercat, a través de l’exitós i renovat projecte de Catalan Wines USA.
 
Durant la jornada, en la qual intervindran Sergi Mata, gerent d’Expansió Internacional d’ACCIÓ i Sergi Miró, consultor d’ACCIÓ Miami Servei Catalan Wines USA - Vins i Caves al mercat d’EUA, es donarà a conèixer el mercat  del vi i el cava als Estat Units d’Amèrica, el projecte i les novetats per a la propera  5a edició, així com els resultats de quatre anys d’experiència del Catalan Wines USA. També es tractarà el tema de l’Organització Comú de Mercats (OCM) agrícoles en els mercats de tercers països.

Catalan Wines USA, plataforma consolidada per a l’exportació dels vins i caves catalans, dóna suport als cellers catalans per a introduir els vins als Estats Units, país on el mercat del vi porta 17 anys de constant creixement. Es tracta d’una solució tant logística com comercial per a facilitar la distribució de vins o l’ampliació de la xarxa comercial als EUA. El servei ofereix una cerca activa d’importadors, distribuïdors i altres agents implicats per al posicionament del producte al mercat nord-americà.

La nova edició començarà el mes de juliol de 2014, i el termini de sol·licituds està obert fins febrer d’aquell any.
 
  
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia