Educació

L'Institut Obert de Catalunya obre la matrícula dels cicles d'FP per al segon semestre

query_builder   16 novembre 2013 09:00

event_note Nota de premsa

L'Institut Obert de Catalunya obre la matrícula dels cicles d'FP per al segon semestre

 

  • Els estudiants que hi estiguin interessats podran inscriure’s fins al 26 de novembre
L’Institut Obert de Catalunya (IOC) ha obert aquesta setmana la matrícula per al segon trimestre d’hivern per a tots aquells alumnes que vulguin obtenir estudis de cicles formatius de formació professional a distància. El període estarà obert fins al 26 de novembre. La inscripció és per al segon semestre, de febrer a juny de 2014.
 
L’IOC ofereix estudis de formació professional relacionats amb set famílies professionals diferents:
- Administració i gestió: grau mitjà de gestió administrativa, grau superior d’administració i finances, grau superior de secretariat.
- Electricitat i electrònica: grau mitjà d’instal·lacions elèctriques automàtiques.
- Sanitat: grau mitjà de cures auxiliars d’infermeria.
- Serveis socioculturals i a la comunitat: grau mitjà d’atenció a les persones en situació de dependència/atenció sociosanitària, grau superior d’educació infantil, grau superior d’integració social.
- Informàtica i comunicacions: grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes, grau superior d’administració de sistemes informàtics en xarxa, grau superior de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma.
- Comerç i màrqueting: grau superior de gestió comercial i màrqueting.
- Instal·lació i manteniment: grau superior de prevenció de riscos professionals.     
 
Els estudis d’un cicle formatiu de grau mitjà proporcionen un títol de tècnic o tècnica que permetran a l’alumne, en cas d’obtenir-lo, accedir a un treball d’acord amb les característiques dels estudis, cursar un altre cicle formatiu de grau mitjà, accedir a un cicle formatiu de grau superior cursant també el batxillerat, o accedir a un cicle formatiu de grau superior un cop superada la prova d’accés.
                                                                            
Tot l’alumnat nou que accedeixi a fer aquests cursos, en iniciar els estudis, rebrà coneixements previs per tal de formar-se en el funcionament dels estudis online, per habituar-se a l’entorn i a les aules, veure els materials i conèixer les eines amb què s’estableix la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa a l’IOC.
 
El curs 2012-2013 van ser 3.737 els alumnes graduats a l’IOC (educació secundària, batxillerat, formació professional i idioma-anglès), un 19,85% més que el curs 2011-2012. D’aquests, concretament 315 eren de cicles formatius de grau mitjà i 983 de grau superior.
 
Per a més informació sobre els estudis de graus mitjans i superiors que ofereix l’IOC es pot consultar el web: http://ioc.xtec.cat/educacio/
 
16 de novembre de 2013
 
 
 
 
 
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia