Interior

Interior aposta per la qualitat i el coneixement en la inauguració del curs acadèmic de l'ISPC

query_builder   15 novembre 2013 13:11

event_note Nota de premsa

Interior aposta per la qualitat i el coneixement en la inauguració del curs acadèmic de l'ISPC

  • El conseller Ramon Espadaler ha inaugurat avui l’any acadèmic 2013-2014
  • L’acte d’avui ha començat amb una ofrena floral en memòria dels companys morts en acte de servei
  •  La directora de l’ISPC ha anunciat la creació del Grau de Seguretat a partir del setembre de 2014
 foto
L’acte d’inauguració de l’any acadèmic de l’Institut de Seguretat de Catalunya ha començat amb una ofrena floral al monument de l’ISPC en reconeixement  als professionals dels cossos de seguretat que han mort en acte de servei.
 
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha destacat que “hem deixat enrere l’etapa de desplegament dels Mossos d’Esquadra, ara l’ISPC ha redefinit els seus objectius”. “Ja no només passa per la formació sinó que es fa una aposta per la qualitat i el coneixement adaptada a les noves necessitats“ ha explicat.
 
Espadaler ha volgut fer especial esment als moments complexos que estem vivint i en aquest sentit ha volgut “donar el meu suport explícit i ferm a tots els cossos de seguretat i emergències per l’excel·lent feina que fan en el dia a dia”.
 
Per la seva banda, la directora de l’ISPC, Núria Aymerich, ha destacat el paper de l’Institut i el seu professorat  en l’alt nivell, professionalitat i reconeixement dels cossos de seguretat i ha explicat que enguany “hem implementat noves metodologies de formació, treballem per competències i això vol dir que l’activitat formativa es fonamenta en els valors de les coses”. “S’avaluen els coneixements tècnics, els pràctics i les actituds” ha afegit. A més a més, la directora també ha ressaltat que aquest curs s’ha introduït l’anglès com a matèria obligatòria al curs bàsic i en tota la promoció.
 
Finalment, Aymerich també ha anunciat que “hem fet una clara aposta per la formació universitària i hem enfilat el procés de creació del nou Grau en Seguretat que preveiem impartir a partir del setembre de 2014 com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona”.
 
En el transcurs de l’acte també s’ha fet un reconeixement als instructors, els professionals que al llarg dels anys han fet possible la formació de qualitat que reben els cossos de seguretat i d’emergències de Catalunya.
 
A l’acte d’Inauguració també hi han assistit l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs; el general cap de la Subinspecció General de l’Exèrcit i Comandant Militar de Barcelona i Tarragona; Fernando González; la fiscal en cap provincial de Barcelona, Anna M, Magaldi; el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea; el secretari general del Departament d’Interior, Josep Martínez; els directors generals del Departament d’Interior, així com representants de cossos de seguretat i emergències, de la fiscalia i de l’àmbit acadèmic, entre altres autoritats.
                         
L’Institut ha format el 2013, 14.000 alumnes i ha ofert unes 30.000 hores de formació. Pel que fa a la formació universitària, realitzada amb diferents universitats catalanes, en l’àmbit de la seguretat es van formar 200 alumnes i en la de bombers i protecció civil, 225.
 

1  

Imatges

Foto

Foto 615

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia