Salut

Una delegació del Ministeri Federal de Salut del Brasil visita la Regió Sanitària de Lleida

query_builder   18 novembre 2013 17:39

event_note Nota de premsa

Una delegació del Ministeri Federal de Salut del Brasil visita la Regió Sanitària de Lleida

 

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, centres d'interès

 

Una delegació del Ministeri Federal de Salut del Brasil ha visitat aquest matí els Serveis Territorials de Salut de la Regió Sanitària (RS) Lleida, per conèixer el funcionament de la sanitat lleidatana. Han estat rebuts pel director dels Serveis Territorials de Salut a la RS Lleida i RS Alt Pirineu i Aran, Josep Pifarré, acompanyat de personal tècnic d'ambdues regions sanitàries.
 
Pifarré ha explicat als representants brasilers la composició, funcionament i descripció de la Regió Sanitària Lleida, així com la relació amb altres departaments i les institucions locals i la formulació de propostes de noves inversions en infraestructures. La delegació brasilera també s'ha interessat per l’estructura de la RS, la contractació amb els proveïdors, l’atenció a la ciutadania, l’experiència de l’Hospital de la Cerdanya de col·laboració entre països, la prestació farmacèutica de gestió regional, el Pla Integral d’Urgències (PIUC i POCS) i el Pla de Salut territorial de Lleida.
 
A la tarda, la delegació del Ministeri Federal de Salut del Brasil ha visitat el complex sanitari de Lleida i el recinte de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, així com les instal·lacions de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

1  

Imatges

Delegació del Ministeri Federal de Salut del Brasil

Delegació del Ministeri Federal de Salut del Brasil 81

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia