• El cap de l’Executiu apel·la als partits d’arrel catalanista a “no baixar del tren” del procés sobiranista
  • Artur Mas ha presidit l’acte de presentació del llibre “Ales i pètals” de Celdoni Fonoll
El president durant la presentació del llibre
El president amb Celdoni Fonoll i Lloll Bertran
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reclamat aquest vespre als partits d’arrel catalanista que “no baixin del tren en uns moments en què són més importants i quan més se’ls necessita” i ha assegurat que “per estar dalt del tren cal escoltar la veu majoritària del poble quan reclama poder decidir i un grau molt més alt de llibertat i de sobirania”. “Ara és quan més hi hauríeu de ser”, els ha reblat. 
En el decurs de l’acte de presentació del llibre “Ales i pètals” de Celdoni Fonoll i en referència al dret a decidir, el cap de l’Executiu ha demanat als partits dubtosos de ser-hi, “fent la seva aportació, cadascú amb el seu matís” i ha assegurat que “com més siguem en el tren, independentment de si un va en el primer, en el segon o en el quart vagó, més solidesa tindrà aquest tren col·lectiu".
El cap de l’Executiu ha aprofitat l’acte de presentació del darrer llibre del poeta i músic Celdoni Fonoll per agrair a l’autor la seva “llarga i densa trajectòria de servei a la cultura, a la poesia i al país”.  
En l’acte també hi han pres part el periodista i escriptor Salvador Cardús; el director del 9 Grup Editorial en representació de Cossetània Edicions, Jordi Ferré, i el mateix autor.  L’acte s’ha tancat amb una interpretació conjunta de l’autor amb l’actriu i i cantant, Lloll Bertran.

1  

Imatges

Foto de la presentació del llibre de Celdoni Fonoll

Foto de la presentació del llibre de Celdoni Fonoll 658