Delegació a Tarragona

Empresaris i entitats del sector turístic participen en la Jornada TIC i Turisme de Tarragona

query_builder   19 novembre 2013 12:54

event_note Nota de premsa

Empresaris i entitats del sector turístic participen en la Jornada TIC i Turisme de Tarragona

.
Un moment de la jornada
 
La Jornada TIC i Turisme, que s’ha celebrat aquest matí a la Delegació del Govern a Tarragona, ha reunit empresaris i entitats locals del sector turístic de les comarques tarragonines interessats a conèixer les tendències i solucions TIC que s’apliquen en l’àmbit del turisme per millorar les competències digitals i la competitivitat de professionals i empreses. La sessió, organitzada, pel departament d’Empresa i Ocupació, ha estat inaugurada per la cap de Secció de Comerç i Turisme, Anna Vives, i ha comptat amb la participació de la consultora digital Núria Gil.
 
L’acte s’adreça fonamentalment a petites i mitjanes empreses turístiques del territori, de segments com el turisme rural, els petits hotels o els càmpings i que no disposen dels coneixements bàsics per aplicar les TIC al seu model de negoci. Durant la jornada també s’han presentat un cas d’èxit i el Servei d’orientació idigital com a eina de suport per a la posada en marxa de projectes d’aplicació de les TIC en l’estratègia de l’empresa.
 
Aquesta jornada s’emmarca en el Cicle de jornades TIC-Turisme, que es desenvolupa en el marc del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013-2016 i del projecte tractor eTurisme del pla idigital, que té com a objectiu fomentar la innovació i la utilització de les TIC en el sector turístic per reforçar-ne la competitivitat i per potenciar el nou sector tecnològic d’empreses especialitzades en aquest àmbit.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia