• El nou alumnat que s’hi vulgui inscriure ho podrà fer a partir d’avui dia 20 fins el 29 de novembre
L’institut Obert de Catalunya (IOC) ha obert avui el període de matrícula de batxillerat pel segon semestre. El període de matriculació estarà obert des de d’avui dia 20 fins al 29 de novembre.
 
L’IOC ofereix a les persones majors de 18 anys la possibilitat de cursar i obtenir el títol de Batxillerat a distància. D’aquesta manera tots els alumnes que obtinguin aquests estudis podran accedir després al món laboral, a cicles de grau superior de formació professional, d’arts plàstiques i disseny o d'ensenyaments esportius, a ensenyaments artístics superiors, o accedir a la Universitat (un cop superada la prova d’accés PAU). Amb aquests estudis, l’IOC dóna una segona oportunitat a aquelles persones que en el seu moment no van completar els estudis d’educació secundària i ara estan interessats en tornar a emprendre els seus estudis. 
 
En el moment en què l’alumne es matriculi per primera vegada caldrà que triï una modalitat. L’IOC ofereix les següents:
- modalitat d’humanitats i ciències socials.
- modalitat de ciències i tecnologia.
- modalitat d’arts: via d’arts plàstiques i imatge i disseny o via d’arts escèniques, música i dansa.
 
El curs 2012-2013 van ser 3.737 els alumnes graduats a l’IOC (educació secundària, batxillerat, formació professional i idioma-anglès), un 19,85% més que el curs 2011-2012. D’aquest total, 539 ho van fer en batxillerat.
 
Per a més informació sobre els estudis de batxillerat que ofereix l’IOC poden consultar el web oficial: http://ioc.xtec.cat/educacio/
 
 
 
20 de novembre de 2013