Incendi en un pis de Montgat sense ferits (Maresme)
Dos ferits lleus en un incendi en un immoble de Terrassa (Vallès Occidental)
Cau part de la torre del Castell de Vergós Guerrejat, a Estaràs (Segarra)
Crema la teulada d’una casa de Sallent (Bages)
Afectats sis vehicles i dos pisos en dos incendis a Badalona (Barcelonès)
 
  
Incendi en un pis de Montgat sense ferits (Maresme)
 
A les 20.19 hores d’ahir al vespre, els Bombers van ser alertats d’un incendi en un pis del carrer Joaquim Costa, número 9, a Montgat.
 
Fins al lloc, es van desplaçar tres dotacions que a les 20.39 hores ja donaven l’incendi per controlat. El foc va cremar un matalàs a l’interior d’una habitació en un pis de la primera planta de l’immoble. Els Bombers van rescatar dos veïns que es trobaven a l’àtic. Cap persona va resultar ferida.
 
 
Dos ferits lleus en un incendi en un immoble de Terrassa (Vallès Occidental)
 
Quatre dotacions dels Bombers es van desplaçar ahir a la nit per un incendi, l’avís del qual es va rebre a les 23.30 hores, en un immoble del carrer La Rioja, número 2, de Terrassa.
 
El foc va cremar el cablejat elèctric a l’habitació dels comptadors. El fum, a més, va afectar tota l’escala. El bloc de pisos va ser evacuat bàsicament pels mateixos veïns tot i que alguns es van quedar confinats a l’interior dels seus domicilis. Dues persones van resultar ferides de caràcter lleu i van ser evacuades, pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a l’Hospital de Terrassa.
 
Cau part de la torre del Castell de Vergós Guerrejat, a Estaràs (Segarra)
 
Aquesta matinada, poc després de les 00.20 hores, els Bombers eren alertats, per un testimoni, de la caiguda de part de la torre del castell de la població de Vergós Guerrejat, al terme municipal d’Estaràs.
 
Fins al lloc s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers que ha senyalitzat i balisat la zona. Dues persones que vivien a la casa de sota han estat desallotjades preventivament a l’espera que, aquest matí, l’arquitecte municipal faci una inspecció per valorar possibles danys estructurals.
 
Cap persona ha resultat ferida.
 
 
Crema la teulada d’una casa a Sallent (Bages)
 
Un total de sis dotacions dels Bombers s’han desplaçat a Sallent en ser alertats, a les 01.09 hores, d’un incendi que afectava la teulada d’una casa al carrer Mestre Benet, número 44.
 
El foc, que ha afectat el fals sostre, ha cremat uns 50 m2 de la teulada de fusta. Com a mesura preventiva s’han desallotjat vuit veïns, tant els inquilins de la casa com els veïns dels edificis annexos. Cap persona ha resultat ferida.
 
A les 01.38 hores, els Bombers ja donaven el foc per controlat.
 
 
Afectats sis vehicles i dos pisos en dos incendis a Badalona (Barcelonès)
 
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en dos serveis que afectaven vehicles a l’aire lliure.
 
El primer avís és de les 01.36 hores, al carrer Ramiro de Maeztu, número 4. El foc ha afectat tres vehicles (un ha cremat totalment i els altres dos parcialment) i a més el fum ha afectat també dos pisos de l’entresol de l’edifici del davant.
 
A les 02.45 hores, els Bombers rebien un nou avís per un incendi al camí de Sant Jeroni de la Murtra, número 48. El foc també ha cremat totalment un vehicle i n’ha afectat parcialment dos més.
 
Cap persona ha resultat ferida. En tots dos serveis hi ha treballat una dotació dels Bombers.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de novembre de 2013
08.00 hores